Aluksi kerrottakoon, että blogi elää aika hiljaista aikaa sen takia, että oma koneeni on rikki.. Pitäisi tilata uusi näytönohjaimen tuuletin! Mutta sehän on ylivoimaisen vaikeaa!!! Kuvia en siis saa blogiin laitettua ja kamerakin löytyi vasta nyt muuton jäljiltä. Ehkä mä vielä joku päivä sen tilaan!! :)
Mutta asiaan, viikonloppuna oli edessä yksi kappale tokokokeita ja kolme starttia agia.. Perjantaina lähdettiin ajelemaan Tampereelle iltakokeeseen. Stellalla oli paaaljon energiaa!
Liikkeet suoritettiin meidän kannalta tosi hyvässä järjestyksessä, ensin yksilöliikkeet ja sitten vasta paikkamakuu!!! Voikun näin olisi aina! :D
Pisteisiin kuitenkin
paikkamakuu: 9, oli kuulemma piipannut hieman, kaveri kertoi että viimeisen minuutin aikana oli alkanut enemmän katselemaan ympärillensä, mutta ei ollut missään vaiheessa ollut ylilevoton! :) Hieno Stella!
seuraaminen: 8, tuomari olisi antanut ysin jos Stella ei olisi viimeisessä käännöksessä jäänyt katselemaan hetkeksi tuomarinsihteerin pöytään päin (jossa oli aika monta noutokapulaa!!!)
liikkeestä maahan: 10 Perus Stella
luoksetulo: 5 Stella, ennakoinnin maailmanmestari!! Pysähdys vaaaalui, kun oli pysähtynyt mä hymyilin, niin neiti ampas mun sivulle!
Liikkeestä seisominen: 9 Seuraamisesta lähti yksi piste.
Nouto: 9 Luovutuksessa nousi kun otin kapulan suusta. Mutta oli kerrankin hiljaa noudossa!!!
Kaukot: 10 Häntä heilui minkä kerkesi, pari piippiä taisi kuulua!!! angry
Hyppy: 7 Sanoin hyppy, neiti istuu ja katselee mua "mitäh?!" sanoin uudestaan johan alko haukkumaan ja hyppäsi...
Kokonaisvaikutus: 10
Tuomari tykkäsi Stellasta tosi paljon, seuraamista kehui (tuomari vaikutti enemmän pk-ihmiseltä) ja sanoi itsekkin, että PK-puolellahan toi on just sitä mitä haetaan, tokossa se ei oo ihan niin haluttua, mutta koira ihan selvästi nauttii kokoajan tekemisestä ja on ihanaa nähdä miten koiraa ei ole latistettu vaan sen annetaan tehdä iloisesti töitä. Stella teki paljon paremmin töitä kuin viime kokeessa, ei loikkinut yhtään niin paljon yms.. Paljon parempaa käytöstä! :) Hieno ipanapa! <3
Pisteitä siis 168 eli AVO1! Yhden päässä ollaan TK2:sesta! HURJAAA!!!! :)

Lauantaina oli vuorossa agistartit, Minna kisasi Stellalla. Näistä ei jäänyt jälkipolville mitään kerrottavaa, Stella ei ole enää millään tasolla vieraskorea, näykki Minnaa oikein näppärästi eikä kuunnellut ollenkaan kahdella ensimmäisellä radalla. Ennen tokaa rataa ehdotin, jos Minna ottaisi tiukemman linjan Stellan kanssa, ja sehän auttoi.. Neiti oli paljon paremmin kuulolla radalla! Ikävä kyllä kepeille mentäessä tyrkyllä oli putki, jonne pieni aussie sujahti. Tuloksina siis 3xHYL.