Tänään alkoi Stellan tokokurssi. Lähdettiin kotoa vähän myöhässä, koska käytiin äidin ja Mimmin kanssa lenkillä. Stellan kanssa ei olla tehty muutamaan päivään mitään kunnolla, ja sen huomas jo eilen neidistä, että tylsää on. En kuitenkaan viitsinyt ottaa tokoa ihan tämän päivän takia, onpahan ainakin intoa tehdä.
Ensin katsottiin koirien perusasentoa, Stellan asento oli ok, mutta se on yläpäästä vähän vinossa, kun tuijottaa mammaa silmiin, ja etujalatkin on vähän harallaan, mutta kouluttaja oli sitä mieltä, että johtuu vielä iästä. Tämän jälkeen aloitettiin yksilösuorituksena liikkeestä maahanmeno (mun mielestä ehkä vähän liian hankala aloitus alokurssille), mutta kuitenkin. Stella oli perus Stella, eli ilmiömäinen! Kouluttaja totesti liikkeen olevan täysin kisavalmis?!? Missä vaiheessa toi on senki oppinu, liikkestä jääviä ollaan tehty tosi minimaalisesti. Jottei homma kuitenkaan ihan täydellistä olisi, piti Stellalle antaa kaksi käskyä perusasentoon nousemiseen, tähän otettiin käyttöön iloinen ääni ja pikku taputus, ja johan nousi. Otin pari kertaa yksin nousemisen, ja kyllähän tuo nousi, sen jälkeen paljon hihnan repimistä (patukka oli mukana, mutta Stella ei oikein tahtonut leikkiä sillä, otti kyllä suuhun ja repi, mutta ote ei ollut kovin hyvä) Palkataan siis sillä mikä tuntuu parhaalta, ja jos se on hihna ja nami, niin olkoon. Pääasia, että on kivaa!! :)
Sitten vielä yksi "juoksuluoksetulo", ohjaaja juoksi kauemmas, ja kutsui koiraa (koirasta pidettiin kiinni)
Ja kaukkareiden aloittelua, käskyt kuntoon, ilman että koira liikkuu. Oishan se helpompaa, jos koira osais "seiso"käskyn ;D

Tokoilun jälkeen mentiin vielä Urho-veikan kanssa koirapuistoilemaan. (Urho on siis meidän kanssa samalla kurssilla), koirapuistoon saapui x-rotua edustava uroskoira, joka oli melkoisen raju, eikä millään tapaa omistajansa hanskassa. Stella otti ohjat omiin tassuihinsa muutaman kerran, kun toinen taklaili ihan kunnolla. Stella rähähti pari kertaa ihan kunnolla, mutta syystä. Lähdettiin pois vielä hyvän sään aikana, ja päästettiin kakarat kahdestaan juoksemaan hetkeksi hiekkakentälle. Kotiin saapui väsynyt ja likainen pikku aussie :)

Tokokentän vieressä on myös skeittipaikka, jossa oli skeittailijoita, eikä skeittaajat haitanneet ollenkaan pikkutyttöä! Mimmihän olis tossa tilanteessa mennyt ihan toimintakyvyttömäks (toinen kun pelkää skeittilautoja)