Näin on taas joulu vietetty,  ja hyvinhän se meni, oltiin Stellan kanssa vanhemmillani aatto ja sitten joulupäivänä mentiin isovanhemmille.
Stella yllätti meidät kaikki hyvällä käytöksellään, kun kylässä oli vanhempia ihmisiä, eikä pieni edes yrittänyt hyppiä päin! :) Mimmi oli normaali oma itsensä, ja vahti omia (vähän Stellankin) leluja sängyssään. Stella keskittyi sitten enemmän luiden syöntiin, kuin kärttysen ämmän ihmettelemiseen.



Tapaninpäivänä oli vuorossa tokotreenit, joissa oli taas hurja osaanotto, paikalla siis minä ja Stella sekä mummo ja Lissu. Otettiin kaikkia jääviä, liikkeestä istu on kyllä ihan vaiheessa, mutta sitä ei olla kovin paljoa otettukkaan. Luoksetulo oli tosi kiva, neiti ei haukahtanut siinä, ja tuli tosi kivasti sivulle. Otettiin tosi lyhyt paikkamakuukin, ja Stella oli hiljaa, ihan mahtavaa, se oli agihallissa hiljaa paikkamakuussa JES!!

Koska paikalla oli niin vähän porukkaa, eikä kenelläkään ollut mitään sitä vastaan, että agiesteet roudataan seinustalta pois, minä tein sen, ja otettiin sitten agia.
Kontakteja treenattiin taasen, nyt alkaa taas löytyä vauhtia.
Keppejä naksuttelin myös, niitä Stella ei ole kyllä sisäistänyt vielä mitenkään. Kuhan vaan tekee jotain.
Rengas saatiin tosi hyvälle mallille, kun sitäkin naksuttelin, ja Stellan mielestä rengas on tooosi kiva! Pallopalkka ja klikkeri on näköjään SE JUTTU.