Toissa päivänä Stellan kanssa treenatessa tuli mieleen, kun olimme vajaa kaksi vuotta sitten Stellan kanssa ensimmäistä kertaa purinalla paikkaamassa veikan treenivuoroa ja siellä oli mies treenaamassa koiransa kanssa. Joka tuli sitten treeniensä päätteeksi ihailemaan pientä lapsosta ja totesi silloin, että toi koira osaa tosi paljon muutaman vuoden päästä. Noh tiedä sitten niin siitä muutamasta, mutta hauskuutin itseäni miettimällä mitä kaikkea Stella oikein "osaa"!

-Stella on oikein hyvä piipaamaan paikkamakuussa, oikein hieno tasainen piippaus kuuluu.
-Stella osaa myös katsoa kieroon keskittyessään (kun Stella katsoo tokossa kieroon, tietää että se oikeasti tekee töitä!)
-Stella on erittäin taitava karjumaan agilradalla! Sillä on myös oikein kaunis ääni hyvin naisellinen! 
-Stella tyhjentää ruokakuppinsa muutamassa sekunnissa. (tämän takia meillä on käytössä ns. ahneen koiran ruokakuppi, joka hidastaa prosessia vähän.)
-Yksi erityisosaaminen liittyy nahkaan, Stella on oikein hyvä syömään nahkaisia asioita kuten kenkiä ja hihnoja. En uskalla edes laskea monenko euron edestä Stella on syönyt mun kenkiä. Silmä- ja aurinkolasitkin ovat Stellan erikoisalaa.
-Vaikka Stella onkin oikein osaava neiti, ei aina voi kuitenkaan muistaa mitä "ota" käsky tarkoittaa (ota=2o2o) jos kyseinen käsky unohtuu on Stellalla kaksi vaihtoehtoa muuttua tosi söpöksi pikkukoiraksi joka heiluttaa häntää, tai jatkaa juoksemista ja rääkyä mennessään (viimeisimpänä mainittu tapahtuu useimmiten)
-Myös yksi mainittavan arvoinen taito Stellata löytyy, se on "pakkopussailu", pahaa-aavistamaton ihminen makoilee/nukkuu sängyssä, Stella hyppää päälle ja pussailee naamaa minkä kerkeää.

Stella on siis kaikinpuolin oikein näppärä tyttö! Ja kaikenlisäksi oikein osaavakin vielä.


suurimmaksi osaksi ajasta Stella osaa kuitenkin olla tosi söpö <3


ja tietysti kovin iloinen!