Tänään oli taas Mimmin kanssa "leikki"treenit. Äiti oli käynyt Mimmin kanssa jo lenkillä, niin mun ei tarvinnut siihen käyttää aikaa. Sain siis leikellä Mimmille juustoa, ja mikäs sen mukavampaa kun leikata omaan sormeensakkin samalla?
No itse treenit. Ne meni taas ihan päin mäntyä! Koira ei jaksanut keskittyä, ja heti kun koira alkoi pelleillä, alkoi itsellään vähän mennä hermot. Käytiin ulkona pari kertaa jäähyllä. Vihoviimenen juttu mitä muut tekivät, oli vinkulelut. Meillä kun ei ollut omaa mukana, ja Mimmin mielestä vinkulelu olisi ollut paljon kivempi, kun jotkut nakit ja juustot :/ Onneksi Kipinän omistaja lainasi meille vinkuvaa karvahiirtä, ja taas neiti toimi. Otettiin kontaktia, ei onnistu ei. Mimmi ei vaan jaksanut keskittyä, vähän liian pitkään olis pitänyt istua paikallaan ja katsella mua silmiin. Hyvästä suorituksesta palkattiin. Ja kyllähän niitä nameja menikin. Sitten toisten koirien kiertämistä seuraten, ei sujunut, olisi ehkä pitänyt tehdä ilman hihnaa, niin seuraaminen olisi parantunut.
Tokohyppyä otettiin myös. No Mimmihän on hyppimisessä vanha tekijä :) Se meni siis mielestäni hyvin. Palkka esteen toisella puolella odottamassa.
Ja viimeisenä otettiin luoksetuloja. Luoksetulot vähän hitaammat, tosin Mimmillä oli painava hihna perässään, koska sen oma katkesi. (mulla taitaa olla joku koirien hihnojen katkeamiskausi menossa) Ja Mimmi oli selvästi tosi väsynyt jo. Liika on liikaa, nyt täytyy kyllä ottaa itteään niskasta kiinni ja alkaa vääntämään Mimmin kanssa tota TOKOa.

Stellan kanssa ollaan treenailtu seuraamisia ja sivulletuloja. Ja tottakai vanhoja "tuttuja"juttujakin. Maahanmenoa täytyy vahvistaa, märkä lumi mahan alla on ällöä! Ja Stella vaan käy nopeasti maassa. Palkkaa maassa olosta. Tassun anto ja "give me five" on jo tuttuja juttuja, joita tarjotaan joka väliin. :) Raivostuttavan ihastuttava pikkupakkaus siis edelleen. :)