Viikonloppuna oltiin Riihimäellä agikisoissa, eikä radoista jäänyt tuloksellisesti paljoa kerrottavaa. Ekalta radalta otettiin hylly kun neiti pomppas A:n kontaktilta pois ilman lupaa, ja palautin sen siihen. Kierrokset oli neidillä myös toosi korkeella heti ekalla radalla. Stella oli kaksi eri koiraa radalla ja radan ulkopuolella, radalla täysi sika ja radan ulkopuolella ihana oma itsensä. Rimatkin tipahtelivat nätisti loppusuoralla, kun itse olin jo luovuttanut ohjaamisen suhteen. 
Toiselta radaltakin otettiin sitten hylly, mutta ekaa kertaa elämässäni taisin tehdä kivan hyllyn! Käänsin Stellaa liian tiukasti, ja Stella kääntyikin suoraan hypyn edestä pois, ja päästin sen menemään putkeen, siitä siis hylly. Itsehän käskin minkäs sille voi. Kepit ok, sen jälkeen oli pientä seikkailua, mutta toka rata tuntui niin hyvältä neiti oli tosi hyvin kuulolla, eikä käynyt yhtään niin kuumana kuin ensimmäisellä radalla! Kyllä siitä vielä koira tulee, kunhan vain saisi kierrokset kuriin. Lähdöissä kuitenkin pysyttiin ja se oli hyvä! :)

Eilen käytiin vähän treenailemassa tokoa, ilmoitin Stellan tossa muutama viikko sitten tokokokeeseen ja tajusin, että eipä ole tullut treenattua tokoa kunnolla pitkiin aikoihin. Taidetaankin mennä kokeeseen hyvin pitkälti meiningillä; "lahjattomat treenaa". Ryhmäpaikkamakuuta ei tulla varmasti treenaamaan ennen koetta, mutta kotona ja ulkona ollaan saatu tosi kivoja rauhallisia ja ennen kaikkea hiljaisia paikallaoloja.

Tänään käytiin ensimmäistä kertaa Helsingissä asumisen aikana Rajasaaressa, onhan meillä vähän reilu kilometri sinne matkaa :D Stella uikin muutamaan otteeseen, kun keppi meni syvälle, kovin pitkältä keppiä se ei kuitenkaan hakenut.. 

Kuvat taattua Nokia laatua!