Sunnuntaina käytiin äipän kanssa metsälenkillä. Mukana Stella ja Mimmi. Kamera unohtui kotiin:( Olis saanu niin hienoja kuvia,  mutta minkäs teet. Mimmillä huumorintaju vähissä. Ja Stellanhan piti oikein pistää lisää pökköä pesään ja kokoajan käydä vähän läppäsemässä tassulla. Oli kyllä niin ihanaa kävellä metsässä, polut oli kyllä melko kapeita ja jos astuit vähänkään ohi, olit reittä myöten lumihangessa. Ja polvi kiitti! Mutta sainpa kotiin viemisiksi väsyneen pikkupaimenen ja muutaman muunkin tavaran.
Äidin lahjoituksissa oli mukana myös kapula, joka oli siis joskus aikanaan hankittu Mandylle. Eikä ole ihan sopivaa kokoluokkaa Mimmin suuhun. Stellan kanssa heti ekana iltana vähän otettiin sitä suuhun.

Stella, the vahtikoira
Stellasta on löytynyt uusi piirre, sillä on vahtiviettiä! Jos ulkoa kuuluu epäilyttävää ääntä alkaa kauhea haukkuminen. Useimmiten lopettaa huutamisen kun jompikumpi meistä kertoo kuulleensa jo asiasta, ei kuitenkaan aina. Täytyy pistää Jyri metelöimään ulos ja itse sitte komennella koiraa sisällä.


Stella Paimiossa lämmittelemässä


Stella ja todella pieni osa Ristoa (Jyrin veljen amerikanakita pentu 3kk)