Tänään vietettiin sitten sitä "joululomaa", Jyrin töistä tultua lähdettiin koirien kanssa vähän pellolle. Molemmilla kun tuntu olevan sitä energiaa.


Stella ja Lumi


tilanne kuva, oikeastaan ainoa joka onnistui

Kun tultiin takasin pellolta otin Rockyn kanssa vähän sivulletuloa ja seuraamista. Kun ei onnistu niin ei onnistu. Ei pysy seuraamisessa vieressä, ja mikä ihme on katsekontakti? :o Onko joku joskus kuullut sellaisesta? Täällä on niin paljon kaikkia ihania hajuja ja sellasta muuta kivaa. Täytyy ottaa tuo seuraaminen työn alle. Ehdotin Jyrille, jos se vaikka hoitais sitä, niin mä voisin ton Stellan kanssa tehä töitä.
Äidin kanssa pitäis joku päivä mennä käymään vähän metsässä, ja ottaa Stellan kanssa "hakua"
Äiti yksi päivä jutteli mulle, kuinka kivaa oli treenata Mandyn kanssa sillon aikanaan hakua, ja minä sanoin, että Stellan kanssa saa kyllä treenata, ja meidän äitihän innostui:) Koira joka varmasti haluaa löytää pöpeliköstä ihmisiä, joilla on nameja! Kiva jos äippäkin pääsee taas koiraharrastuksen makuun. Mimmin kanssa on otettu myös tätä "hakua" ihan omaksi iloksemme. Saa nähdä mihin tämä Stellalla johtaa, äiti kun ei oikein tykkää kuulemma TOKO-osuudesta, eiköhän se mieli vielä muutu, kunhan vaan saadaan joskus TOKO kuntoon, olishan se hienoa, että mullakin olis yks koira, joka oikeesti osais:)

Mutta nyt voisin toivottaa kaikille jotka tätä blogia selailee oikein hyvät joulut ja uudet vuodet! :)