Minä vietän kesälomaa, näin lumisateen keskellä ja lomallahan on hyvä tehdä koiran kanssa kaikenlaista.
Eilen käytiin Simpan kanssa lenkillä, ja historiankirjoja tullaan kirjoittamaan uusiksi, sillä Simppa leikki Stellan kanssa, nojoo, se ehkä tuoksuu vielä niin hyvälle... Mutta kuitenkin.

Tänään käytiin sitten Aksun kanssa lenkkeilemässä.
Parkkipaikalla odottaessa otin Stellan kanssa liikkeestä seisomisen ja harjoiteltiin vähän "noutamista", tunnarikapulalla (Stella ei oikein tykkää noutokapulasta ja yritetään nyt edes saada fiilistä koko juttuun)
Lenkin jälkeen otettiin samaisella parkkiksella vielä pikkutreenit, ensin oli paikkamakuu. Jossa Stella oli tosi skarppina kokoajan, pikkunenkin rasahdus jos olis kuulunu, olis aivan varmasti ponkassu ja lähteny. Välillä vaikutti rauhallisemmalta. Molemmat koirat kuitenkin pysyivät paikoillaan, ja sehän koko hommassa oli ideana.
Tämän jälkeen vaikeutettiin treeniä niin, että toinen koira on "paikkamakuussa" ja toinen koira kutsutaan siitä vierestä. Ensimmäisellä kerralla Stella lähti makuulta kun Sarianne kutsui Akselia, mutta pysähtyi mun rääkäsystä. Seuraavalla kerralla Stella nousi puoliksi istumaan Sariannen kutsuessa, mutta palasi takasin maahan.
Sitten tehtiin homma toisinpäin, eli minä kutsuin Stellan. Stella oli tosi epävarma, matkalla meni kerran kokonaan maihin, kannustuksella kuitenkin tuli sivulle, ja sen jälkeen meillä oli bileet!
Liikkeestä seisominen vielä ja pientä seuraamispätkää ja siinä se.
Ehkä sitä sittenkin uskaltaa haaveilla vielä tämän vuoden puolella starttaavansa tokokokeessa?