Taas ollaan sairaslomalla, työtapaturmat vois aina vaan olla sellasia, ettei niissä oikeesti mihinkään paikkaan jäis sattumaan, mut vois vaan olla kotona. Vasen ranne on nyt kuitenki tosi kipeä, mutta sitä yritetään olla rasittamatta (yeah right!)
Äitin kanssa mentiin lenkille, ja löydettiin todellinen luonnonmetsä! Koko maa täynnä risuja yms.. Otettiin vähän hakutreeniä, tosin piiloon meneminen oli tosi hankalaa! Ja kun piiloon piti ottaa yksi ylimääräinen pikkumimmi mukaan (sanan jokaisessa merkityksessä siis) Hyvin Stella löysi meidät "piilosta" Tällä kertaa otettiin sitten niin, että Stellan täytyy odottaa piilolla ohjaajan saapumista. Kauanhan sen ohjaajan saapumisessa menikin, kun sai raivata tiensä. Metsässä ei siis kovin kauaa viihdytty. Kävelytiellä käveltiin aika paljon, ja siellä oli hurja traktori, joka kehtas putsata teitä. Tehtiin traktorin vieressä vähän seuraamista, ja hyvinhän se loppupeleissä sujui. :) Mimmiäki vähän jänskätti traktori. Mentiin sitten peltoja pitkin Klaukkalan urheilukentän lähettyville. Ja urheilukentällä oli jalkapallo matsi, mikäs sen parempaa kun heittää vielä tokot siinä kunnon häiriön alla. AI ETTÄ meillä oli hienot paikalla olot! Johtui varmasti vieressä taphtuneesta hälinästä. Hyvä kuitenkin nähdä, että neiti toimii tollasessa tilanteessa. Häiriötreeniä täytyy kuitenkin tehdä vielä paljon.


Keep smiling!

Mama I'm coming! :) Mimmi 10-vee hyvässä terässä vieläkin! :)

"Mä istun jo", "joo mä istun ihan kohta"

Olen niin suloinen :)





Paikalla oloa

Stella vähän ennakoi tilannetta, monta kertaa sain mennä taaksepäin, että saatiin
tyttö pysymään palkkaukseen asti paikallaan.

Stellan sivulle "hypähdys"

Ja sitten se Rocky, Jyri kävi tänään eläinlääkärissä sen kanssa, antibiootti kuuria jatkettiin vielä neljällä päivällä. Ei lenkkejä vieläkään *huoh* Edelleen onneksi ei ole kyse Stellasta! :)