Tänään käytiin ihastuttamassa ja vähän ehkä vihastuttamassa Inkoossa.

Luoksepäästävyys 9 Meni tuomaria vastaan, ja hyppäs kerran päin

Paikalla makaaminen 10 Piippas kun poistuin paikalta, muuten ok. Yks dobberi tosin piippas melkein koko paikkamakuun, ja tuomari sano, että tais olla tää sun koiras joka piippas. Mä vaan mulkasin pahasti dobberin omistajaa! :D

Seuraaminen kytkettynä 8,5
Käsky seuraa, mitä tekee Stella, lähtee täysii eteenpäin juoksemaan, kun hihna loppuu saa neiti ahaa elämyksen, ainii joo tää oliki tätä, ja takasin omalle paikalle. Hyppi välillä päin.

Seuraaminen taluttimetta 8 Hyppi päin, kun lähdettiin liikkeelle meni ohi juuri moottoripyöriä joista lähti aikamoinen meteli, ja Stellalta meni keskittyminen hetkeksi.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 Nyt se meni oikein! :) Tosin oli se vähän hidas, mutta kelpaa! 

Luoksetulo 9 Minä idiootti sanoin "valmis" ja sen jälkeen ajattelematta käänsin Stellan korvan, kun se oli menny vahingossa nurinperineripäin! Tuomari huomautti siitä kokeen jälkeen, mutta sanoi kuitenkin, että sen huomas etten mitenkään yrittäny herätellä koiraa yms.. Niin ei hylänny.

Seisominen liikkeestä 9 valu varmaan.

Estehyppy, 9,5 Ihan bueno, paitsi ennakoi sivulle istumisen.

Yleisvaikutelma 9

181 pistettä, ALO1 ja KP! Sijotusta en muista, voittaja sai kuitenki 195 pistettä, eli kova taso oli. Melkein kaikki koirat teki ykköstuloksen.

Eihän se pahalla mua päin hyppiny, Laura sanoi, että huomas ihan selvästi, kuinka Stellalla oli vaan niin sairaan hauskaa siellä kehässä. Ja mielummin noin, kun että se on perässä raahattava.

Laura ja Iitu teki AVO:ssa ykköstuloksen sijottuen toiseksi, onnea! :)








(c) Laura