Aina ei voi tosissaan olla täydellinen, eikä toimia lähellekkään niinkuin omistaja haluaisi! Välillä täytyy mennä oman nupin mukaan, eli korvia ei ole, eikä ymmärrystä! Tässä siis päivän teema. Tais tyttö olla vähän väsyny eiliesestä?
"maahan" oli tänään "istu", "tassu", "kuole" ja sitten pikasesti maahan, ja sen jälkeen taas joku toinen kiva juttu. Tokoa ei siis tänään otettu paljoa. Lenkillä käytiin äidin ja Mimmin kanssa, pellolla otettiin luoksetuloa. Eikä oikeastaan millään tasolla tokoon viittaavaa, kuhan vaan koira juoksi sitä väliä. Ja juoksihan Stella, Mimmi tyytyi hegailemaan äidin luona. Ajatteli varmaan; "idiootti toi yks, kyllä tästä istumisesta tässä edessä saa paljon vähemmällä vaivalla herkkuja" Välimatkan pidentyessä homma vaikeutui, kun Stellalla olis ollu kauhee kiire jo toiseen päähän. Varsinki mun luokse oli kova hinku. Mähän voin vaikka kadota johonki, sitä en kuitenkaan tehnyt.
Stella kehittää myös lenkillä itse itselleen tekemistä. Ehdoton ykkönen on ruusunmarjojen syönti! Kun ruusunmarjapuska näkyy, alkaa  juokseminen sinne päin. Ja kun siihen puskaan pääsee "käsiksi" nopeasti monta ruusunmarjaa kitaan, ennenkuin se paha tyyppi siellä narun toisessa päässä ehtii tajuta mitään! Raukka ei varmaan saa kotona tarpeeksi ruokaa!
Aamulenkillä heittelin Stellalle patukkaa, ja Stella sai aina tuoda sen mulle takasin. Repimisen jälkeen irrottaminen ei ole niin helppoa, täytyy vähän jäädä järsimään. Ensi kerralla täytyy muistaa ottaa nameja mukaan, niin ei tartte järsiä patukkaa ollenkaan irottamis vaiheessa. Tänään siis "irti" käskyn palkkana toimi itse patukka. Tyttö kun tykkää tuoda tavaroita, ja hyvä niin! :)