Ei ole tännekkään tullut kirjoitettua vähään aikaan! Mutta siis oltiin kaapelitehtaalla 28.3 pentunäyttelyssä, ausseja oli paikalle ilmoitettu 13, mutta yksi jäi pois. Stella käyttäytyi nätisti, mutta huomiota vei maailman ihanin ihminen (oma kasvattaja) :)
Stella oli narttujen neljäs, narttuja oli kuusi. Takakulmaukset eivät olleet ok, ranteet löysät ja liikkeessä takajalat menivät ristiin? Viimeinen komentti painoi mieltäni tosi paljon, mutta kasvattajan kanssa asiasta keskusteltuani, en jaksanut enää välittää. Pohja varmasti vaikutti, eikä sen liikkeet kotona ole näyttänyt pahoilta. Stella kyllä loikki liikkuessa mua vasten, tällä kertaa halus viedä taskusta namit.
Robi (Capricole Knight of the night) urosten 3/3


Luca (Capricole King of the pirates) PU2


Martta (Capricole Kayleigh goes wild) ROP :)




Ja sitten meidän pikkunen :)

Rocky kävi eilen eläinlääkärissä, koska se on yskinyt muutaman päivän tosi pahasti, ja epäiltiin kennelyskää. Ukolla oli vissiin ollut kennelyskä, mutta nyt sillä on joku jälkitauti, kymmenen päivän antibiootti kuuri ja pikkulenkkejä. Onneksi kyseessä on Rocky, eikä Stella, en tiedä miten sen kanssa pystyisi olemaan kymmenen päivää ihan rauhassa. Stella ei ole millään tavalla oireillut, pientä yskimistä on ollut parin riehumisen jälkeen, mutta on varmaan mennyt vaan karva kurkkuun tms..

Ja sitten se meidän pikku synttärisankari!
 

ONNEKSI OLKOON MIMMI 10- VUOTTA!

Huomenna mennään käymään äidin luona juhlimassa Mimmin synttäreitä, huomenna siis kuvapäivitys mamman vanhuksesta! :)