Tänään käytiin koirapuistossa moikkaamassa Morgan-veljeä, joka oli kasvattajan luona käymässä (ja tottakai se ihan Uni-aussiekin oli mukana). Koirapuistossa oli myös joku vieras koira, joka meni hyvin joukon jatkona, kukaan ausseista ei kuitenkaan sen enempää siitä välittänyt, pennut leikkivät tosi pitkään ja hartaasti, Stellan huumori ei aina riittänyt ja sillon piti vähän komentaa ja vilkutella hampaita. Tämän hauskuuden keskellä onnistui pikkuneiti myös hävittämään kaulapantansa (kuka käski jättää kaulapannan koiran kaulaan?!) Kotiin tuli väsynyt, onnellinen mutta todella likainen pikkutyttö.

Passitin Jyrin Mustiin ja Mirriin ostamaan uutta pantaa, meidän pantatilanne on todella heikko, on niitä pantoja kyllä, mutta yksi on vähän liian pieni ja yksi taas vähän liian iso.

Illemmalla käytiin Stellan kanssa keskenämme ottamassa tokoa. Lähinnä sen kannalta, mitä pitää vielä hinkata sitten ALO-kokeita varten, aika hyvinhän homma alkaa jo olemaan hanskassa, seuraaminen oli tänään sellaista haahuilua ja ihmettelemistä, hyviä pätkiäkin löytyi, ja hyvään pätkään lopetettiin. Paikallaolossa kävin välillä palkkaamassa enkä mennyt kauas koirasta. Hyvin kuitenkin pysyi paikallaan. Liikkeestä maahanmeno, mitäs tästä nyt pitäis sanoa, se on yhtä hieno kuin aikaisemminkin. Luoksetulon kanssa pitäis nyt varmaan päättää mitä tehdään, jos pyydän suoraan sivulle menee tosi hyvin, mutta jos haluan sen eteen istumaan on meillä iso työ tehtävänä, molempia kokeilin siis tänään, onneksi tajusin heti ekan kerran jälkeen ottaa niihin eri käskyt, ettei vaan mene sekaisin. Ja hyvin Stella on sisäistänyt homman, että mitä niissä haetaan. Liikkeestä seisominen, no eihän me tätä olla koskaan edes tehty, kun koira ei edes osaa seiso-käskyä, mutta kerta se on ensimmäinenkin, koira namin avulla seis, naks ja nami. Ei tarvittu montaa toistoa, kun neiti jo tajus mitä tässä halutaan tapahtuvan.
Hyppy meillä on ihan vaiheessa, sitä ei oikeastaan olla edes treenattu, toinen kun on vielä niin kakara.
ALO liikkeet alkaa kutakuinkin olemaan jo hyvällä alulla, kestävyyttä ja keskittymistä tarvitaan vielä paljon, mutta pikkuhiljaa...
Jäävät tulevat kyllä näillä näkymin olemaan meille SE juttu. Stella on nyt vaan ihastunut niihin niin kovin, mistä lie sitten keksinyt ton.