Blogia on taas laiminlyöty.
Mutta Stellan kanssa ollaan treenattu, oma motivaatio on tosin välillä pahasti kadoksissa, aika-ajoin se kuitenkin löytyy.

Agitreenit meiltä loppui, ja nyt pidetään sellanen kuukauden tauko ageista ja sitten meillä alkaa omatoimitreenit syyskuun lopussa.
Lokakuussa alkaa leikkiyhdistyksen agi- ja tokokurssit, joka toinen viikko mennään agia ja joka toinen tokoa.(Stella on leikisti leikki) Molemmilla kursseilla mennään kilpailevien ryhmään. Saa nähdä kuinka pahasti agissa ollaan kilpailevien tiellä.

Pari viikkoa sitten käytiin Stellan kanssa raveissa kattelemassa hevosia, ja Stella yllätti minut käytöksellään. Ei mitään kiskomisia tai pöhinöitä. Siellä se makoili nurmikolla ja katseli kun hevoset juoksi!
Tällä hetkellähän me kertaamme käytöstapoja, hihnassa käveleminen on se kaikista hankalin juttu, myös luiden syöminen sohvalla on ihan sallittua.

Eilen käytiin lenkillä Laaksolla, ja iloinen yllätys oli, kun siellä oli esteratsastuskisat, vähän Stellan kanssa ihmeteltiin lisää hevosia. Eikä vieläkään päästellyt mitään ylimääräisiä ääniä!