Keskiviikkona oli agi ja tokotreenit.

Agilityssa aloitettiin taas hyppytekniikkaharjoituksilla. Tämän jälkeen otettiin taas ohjaamisharjoitus, eli "ratana" hyppy, u-putki ja hyppy. Hypyt kuitenkin taas pelkät siivekkeet. Stella hoiti homman hienosti. Muutaman kerran oli kommunikaatiohäiriö minun ja Stellan välillä, että mihin suuntaan pitäis mennä ja millon. Putken jälkeen Stella odotti mun ohjausta ja käskyä, vaikka targetti odottikin viimeisen hypyn takana. Ihan kiva, että Stella odottaa (vielä ainakin) käskyä, ettei se lähde ennakoimaan.
Harjoiteltiin myös 2o2o:ta. Pitäis vaan itse olla luova ja kehittää jostain itelle "kontaktikohta" ja alkaa sen kanssa harjoittelemaan, niin voitais saada ne treenattua.


Tokossa tehtiin luoksetuloja, Stellan osalta meni ihan ok, mitä nyt jäi välillä vähän vinoon. Sitten otettiin paikkamakuu, ja Stella pysy tosi hyvin paikallaan, kunnes mentiin koirien taakse, ja minä menin kompuroimaan siellä. Piti heti tulla tarkistamaan mikäs tolla on hätänä. 
Otettiin vielä muutama luoksetuloharjoitus, ensimmäisellä kerralla jätettiin koirat istumaan paikalleen, muutama koira lähti heti alkuun paikaltaan pois, ja Stellasta huomasi kun aivot raksutti; "Ei sais lähteä, mutku mutku", no sitten neiti pääsi lähtemään paikaltaan, seuraavalla kerralla koirat jätettiin maahan, eikä siitä lähtenyt, vaikka muut koirat lähtivätkin paikoiltaan.


Stella aloitti juoksunsa eilen, eli nyt on pikkulettans melkein aikuinen! :)