Viime viikon sunnutaina oli vuorossa ohjatut agitreenit, joissa tehtiin kaksi pikkurataa.
Toinen radoista näytti tältä

välit ei ihan kunnossa.

Kepithän me juostiin ohi tällä radalla ihan suosiolla.
Stellan kanssa rata oli muuten tosi sujuvaa ja kivaa tehdä, paitsi noi välistävedot. Oma ohjaus oli välistä vedoissa ihan kamalaa, ensimmäisillä kerroilla mä vaan peruutin. Lopuksi saatiin mun ohjaaminen kuntoon välistävedoissa, täytynee purinavuoroilla harjoitella niitä.

Samainen rata Oskun kanssa. Tässä radassa ei sitten varmaan ollut mitään hyvää. On se medi erillainen ohjata, varsinkin kun ei puhuta mistään kroppaherkästä koirasta. Osku on kuitenkin kokenut jonkinmuotoisen taantuman agin suhteen. Se oli toosi työläs ohjata, ainahan se on menny vaan sinne mihin käsi näyttää, mutta nyt sen lisäks että käsi näytti, se piti saattaa kaikille esteille. Välistä vedothan sen kanssa olikin sitten ihan helpot. Ukkeli on myös päässyt unohtamaan miten kontaktit suoritetaan, samoin kuin kepit. Osku on mies, pistetään se sen piikkiin.

Eli kun aikaisemmin olen väittänyt, ettei Stella irtoa eikä ole estehakuinen,  niin Stellahan on piruvie maailman paras irtoaja ja tosi tosi estehakuinen jos Oskuun vertaa...

Tänään sitten vuorossa ohjatut tokotreenit, ja noutokapula pääsee hallille mukaan, toivottavasti saadaan joku hyvä vinkki noudon opettamiseen! :)