Pidennetty viikonloppu on nyt takanapäin, ja koko se aika ollaan oltu menossa, torstaina käytiin treenailemassa kaverin kanssa, jonka jälkeen lähdettiin junalla Hyvinkäälle (jep MINÄ KULJIN JULKISILLA!!) 
Perjantaina oli vuorossa Lahti Kv, jossa tosin Stella ei ollut mukana, vaan minä pyörin kehässä kaverin collien kanssa, mitään tähdellistä ei collie kehässä tapahtunut. Leikkikehän kävin kuitenkin katsomassa, ja ihanaisesta Jose leikistä tuli kansainvälinen valio! :) 
Perjantaista lauantaihin Stella saikin viettää aikaa toisten koirien kanssa, joten jätin sunnuntaina treenit välistä, jotta Stella saisi hetken hengähtää ennen kisoja. 
Tänään otettiin aamulla sitten suunnaksi purina, jossa startattiin neidin agiura. Stella mitattiin ja todettiin maksiksi (YLLÄTYS! :D)
Ensimmäiselle radalla mennessä oli Stellalla keskittyminen maassa (löysi jonkun tippuneet namit), ei meinannut istua lähtöön sitten millään. Jossain vaiheessa lamppu kuitenkin syttyi pienen päähän; "Hei me ollaan menossa radalle JEE!" 

Untitled from Emma on Vimeo.



Toka rata olikin sitten oikeastaan lähdöstä alkaen katastrofi, Stella jäi lähtöön huutamaan mulle, ja nyki, lähdin itse liikkumaan liian aikaisin, joten eka rima tuli alas, kasi esteelle asti kaikki suht ok, lähetin Stellan puomille, ja tein takaaleikkauksen, ja Stella päätti hypätä puomilta alas, siinähän se rata oikeastaan kosahtikin, sen jälkeen renkaalta kielto, ja seuraavalta aidalta kielto, laitoin stellan menemään aidan uudelleen, mutta ei sillä ollut vauhtia, eikä se ponnistanut, joten se meni ali. Jatkoin itse rataa.. Pari hyppyä ok, sitten tehtiinkin jo lentokeinu! Loppurata ohjaajan oman keräyksen jälkeen ihan peruskamaa.. 



Tämän päivän saldo siis yksi hylly ja yksi 15vp:n rata, tästä on hyvä jatkaa :)