Tänään käytiin mölleilemässä, onhan viime kokeessa käynnistä kulunut jo melkein vuosi! Aika kauan ollaan tapeltu piippaamisen kanssa. Mölleiltiin alokasluokka, ihan vaan silmällä pitäen tulevan kesän ja syksyn kokeita! Jos vihdoinkin päästäisiin kokeilemaan onneamme uudestaan!
Pisteet näyttivät tältä:
Luoksepäästävyys: 10
Paikkamakuu: 10
Seuraaminen kytkettynä: 9
Seuraaminen vapaana: 8,5
Liikkeestä maahan: 9
Luoksetulo: 10
Liikkeestä seisominen: 9
Hyppy: 10
Kokonaisvaikutelma: 9,5
Pisteitä siis yhteensä 187,5
Ja kootut selitykset?! Stella vähän piippaili ennen luoksepäästävyyttä, yskäisin ja lopetti, neidillä oli selvästi hyyyyvin tylsää! Paikkamakuussa, kaksi koiraa lähti, toinen Stellan vierestä, ihan laukaten mentiin! JA NEITI PYSYI! Ja mikä parasta oli hiljaa, tai ainakaan piippaus ei kantautunut mun korviin, olihan se valppaana koko ajan, korjasi asentoaankin, ihan huikeeta, mahtava pikkutyttö <3 Kaikki muut pisteen menetykset lähtivät Stellan hulvattomasta käytöksestä, Stellalla oli tosi hauskaa ja hirvee nälkä, Stella loikki seuraamisissa, yritti päästä taskulle, olihan se ollut hetken syömättä. Halusin kokeilla auttaisko nälkä vielä enemmän ja autto selvästi, ens kerralla täytyy vaan laittaa namit ehkä oikeaan taskuun, niin ei neidin tarvitse yrittää loikkia niitä sieltä. 
Kai se täytyy alkaa täyttämään kisakalenteria tokonkin osalta! Nyt voin olla niin ylpeä pienestä possusta, joka tänään ei ollut possu vaan ihana oma itsensä! Näitä hetkiä varten sitä harrastetaan! :) <3