Tänään sitte naksuttelin Stellalle oikein urakalla tota sivulle tuloa. Löysin myös kivan kulman, missä sen piti tulla sivulle. Alko jos vähän tajuumaan mistä on kyse. Jätettiin sitten siihen onnistumiseen.
Treenattiin tänään myös hampaiden näyttämistä. Piti vaan odottaa Jyriä, kun ei oikein yhdeltä ihmiseltä onnistunut hampaiden katsominen ja palkkaaminen. Stella on siis sitä mieltä, että kun hampaita katsotaan, aivan varmasti halutaan, että koko käsi on koiran suussa! Ja jos siinä ei onnistuta, niin Stella lähtee peruuttamaan. Onneksi tähän tajusin puuttua ajoissa:)
Stella alkaa myös vaihtamaan karvaa, ollaan harjailtu sitä muutamana päivänä, ja tänään tyttö otti harjaamisen tosi hyvin, aikaisempina kertoina on harja saanut tuntea Stellan hampaat.
Huomenna on sitten rokotukset, taas päästään sinne kivaan paikkaan, missä on ihmisiä, joilta saa paljon rapsutuksia ja herkkuja, ja sitte siellä on muita koiriakin, mikä voisi olla kivempaa? Vois vaikka ottaa molemmat koirat mukaan, ja käydä lenkkeilemässä niiden kanssa sitten siellä, ihan kivat lenkkimaastot siinä MEVET:in vieressä, vaikka siellä kulkee kyllä  niin paljon ihmisiä, ettei koirien vapaana pito oikein onnistu. Täytyy ottaa nameja mukaan, kun tietää, että niitä ihmisiä ja koiria löytyy, saadaan samalla sitä ohitustreeniä. Kaikkia kun pitäisi käydä moikkaamassa.