© Sarianne

Siltä se vaan nyt näyttää, että kesä olisi kohta täällä, puut vihertää ja kukkia näkyy jo suhteellisen paljon. :) Vähän lämpimämpi saisi olla, muttei paljoa, sitten olisin tyytyväinen! 
Stella on löytänyt itsestään sen aikuisen koiran (and I love it!), en muista koska neiti olisi viimeksi tuhonnut jotain *koputtaa puuta*, se ei vedä hihnassa enää entiseen tapaansa ja muutenkin järkeä on tainnut tulla lisää! 
Tiistaina ja tänään käytiin HSKP:n järjestämässä näyttelytotutuksessa koneenkentällä, ja täytyy sanoa että moisesta touhusta oli paljon hyötyä. Kerrottakoon siis julkisesti, että Stella on menossa näyttelyyn, joten sen ruotuun saaminen olisi ajankohtaista. Stellan vähäinen karvanmäärä vähän häiritsee minua, mutta jotenkin tuntuu ettei tolle koiralle koskaan tule kasvamaan mitään hillitöntä pehkoa. Näillä mennään ja toivotaan H:ta. 
Monena päivänä ollaan otettu ihan pieniä määriä tokoa, mutta tänään innostuin ottamaan vähän enemmän, ja Stella onkin kokenut pienen taantuman, se ei jäänyt seisomaan liikkeestä seisomisessa, vaan meni joko istumaan tai maahan. Helpotin kerran niin, että koskin Stellaa nenään kun sanoin "seis", ja kun koira pysähtyi nakkia vaan suuhun ja huippukehut päälle, tämän jälkeen neiti muistikin mikä oli jutun juju, ja saatiin nätisti tehtyä kaikki jäävät. 
Näyttelytotutuksen tohinan kekskellä tehtiin myös yksi piippaamaton paikkamakuu! Stella oli tosi rauhallinen, vähän nyki silloin kun kävin antamassa nakin, mutta moisesta käytöksestä sietääkin saada namia. 
Aloitettiin tuossa talvella harjoittelemaan AVO:n luoksetuloa, ja kuten arvata saattaa, Stella alkoi ennakoimaan pysäyttämistä. Muutaman kuukauden ajan ollaan otettu vain pelkkiä läpijuoksuja, välillä palkka tulee mun kädestä, välillä palkka lentää ja välillä täytyy tulla sivulle. Tänään tehtiin pari kertaa avoimen luoksetulo, oli aika näppärä, tosin vähän enemmän vauhtia haluaisin niihin. 

© Sarianne