Aloitetaan nyt päivitys ei niin kivoilla jutuilla, eli tossa keskiviikkona olin Stellan kanssa lenkillä, ja käveltiin koirapuiston ohi, jossa sitten oli kolme koiraa. Ja ajattelin, että mennäänpä sinne. Kaikki oli ihan ok ensimmäiset viisi minuuttia, Stella leikki bullmastiffin kanssa ja kaksi muuta koiraa viiletti milloin missäkin. Yhtäkkiä sitten toinen näistä koirista tuli rähisemään Stellalle, ja Stella yritti vaan poistua tilanteesta, jonka jälkeen kaikki kolme olivatkin Stellassa kiinni. Kaksi muuta saatiin aikahyvin Stellasta irti, mutta mastiffi oli ottanut neitiä kurkusta, eikä sitä meinattu saada irti sitten millään. Itse kokoajan vain ajattelin mielessäni; "älä nyt perkele vaan pure läpi tai tee mitään tapporavistusta". Rankkaa katsottavaa, kun toinen on ihan puolustuskyvytön ja huutaa vaan kyljellään maassa :/
Ilman suurempia fyysisiä vahinkoja kuitenkin selvittiin, kaulassa Stellalla on pari haavaa ja muutama "nirhauma", mutta kun pikkunen on vähän herkkis, niin isot koirat ei kuulu enää meidän lemppareihin.

Perjantaina purinalla sitten agitreenit, ensin naksuttelin vähän rengasta, muutamaan otteeseen neiti meni ali tai tuli sivusta, mutta pääsääntöisesti me mennään oikeasta kohdasta. Sitten tehtiin rataa. Rata oli muuten ihan simppeli, mutta lopussa oli pientä pyöritystä, jonka arvasin olevan meille vaikea. Ei Stella väärille esteille mennyt ja hyvin oli  kuulolla, mutta mä liikuttelen käsiäni ihan ihme kohdissa ihan ihme paikkoihin ja sitä sitten seuraa pudotukset.

Tänään otettiin sitten irtoamistreeniä, ja upeesti irtos, sitten kun tajus mistä on kyse.
Tämän jälkeen pieni valssausrata, jossa todettiin mun käsien elävän ihan omaa elämää. Ja alettiin sitten niitä työstämään, mun piti kääntää koira vaan ja ainoastaan kropalla ja koiran puoleisella kädellä, ja kun näin tein käännyin itse just oikeeseen aikaan ja Stellan käännökset oli UPEET! Kyllä mä oon aina tiennyt, että ihmisen ohjaus vaikuttaa koiraan tosi paljon, mutta se ero miten toi koira käänty esteitä hipoen, kun itse ohjas oikea aikaisesti oli jotain aivan mahtavaa! :) Ihan huippufiilis jääny päälle molemmista treeneistä, siis kyllähän toi koira osaa, mutta kun sillä on se tyhmä ohjaaja.

Lauantaina käytiin moikkamassa Urho-Veikkaa pitkästä aikaa, kakarat alotti heti painimisen. Mentiin sitten koirapuistoon niiden kanssa, ja koirapuistossa oli kaksi kultaistanoutajaa, Stella oli toosi varovainen aluksi toisten koirien kanssa, mutta kun pääsi rauhassa tutustumaan alkoi homma toimia! Näitä lisää!