Keskiviikkona oli vuorossa taas agitreenit

Aloitettiin neljän esteen sarjalla, viimeisenä muuri (ihan pienenä), takoituksena saada koira hahmottamaan askeleiden paikat, ja Stellalla meni tämä treeni jo huomattavasti paremmin, ei loikkinut kahta hyppyä kerrallaan! 
Tämän jälkeen otettiin pikku okseri, joka sekin meni ihan hyvin Stellalta, tosin ekalla kerralla minä jätin koiran liian kauas ponnarista ja Stella joutui ottamaan ponnarin ja okserin väliin yhden askeleen...

Sitten vuoroon sylkkärit ihan "hyppyjen" kera. Kaksi hyppyä vierekkäin, koira hyppää toisen, koira haltuun sylkkäri ja lähetys seuraavalle. Vasen puoli on vahvempi, luulen tosin, että olen treenannut vasenta puolta enemmän, kun sehän oli Stellalle se epälooginen puoli kääntyä musta "pois päin"

Sitten keräiltiin koiriin vähän vauhtia, muuri, käännös jonka jälkeen eteen lähetys hyppy ja pituus, Stella meni pari kertaa piituuden ohi, kun enhän mä voi muistaa, ettei se hae esteitä. Tosin ihan kiva jos ei hae samalla tavalla esteitä kun Mimmi, saatiin kuitenkin homma toimimaan, ja Stellalla on kyllä vauhti ihan kohillaan. Ihan pelottaa kuinka nopea se sitten on, kun saa varmuutta ja kaikkea muuta lisää. Saan opetella ohjaamaan koiraa kunnolla! :D

Keinulla 2o2o harkkaa, menee jo ihan kivasti. eikä keinun paukahtelu haitannut neitiä ollenkaan. Tämän jälkeen kiivettiin keinu ylös, ja Stellalla on kyllä hirmunen vauhti päällä keinua suorittaessa, ei sieltä kuitenkaan tipahtanut, joten kai toinen itse tietää millasessa vauhdissa hallitsee kroppansa. Lopuksi vielä laitettiin koira seisomaan keinun toiseen päähän ja kouluttaja heilutteli keinua ja ohjaaja syötti nameja. Stella ei vieläkään reagoinut keinun heilumiseen!
Tää keinu projekti on kyllä tosi hyvä, että kokoajan pikkuhiljaa opetetaan koiraa siihen, ei sitte tule shokkina, että keinu heiluu ja pamahtelee! :)

Vanhemmat olivat katsomassa treenejä kanssa, ja heillä oli kamera mukana, kuvat löytävät tiensä meidän galleriaan, ja eiköhän joku kuva eksy myös blogiin! :)