On tullut taas päiviteltyä blogia tosi "kovaa" vauhtia.

Lähdettiin äidin, serkun ja tädin kanssa Ruotsin risteilylle keskiviikkona 14 pvä ja Stella meni kaverini luokse hoitoon, perjantaina kävin sitten päivällä hakemassa neidin hoidosta pois. Menin Lean kanssa samalla oven avauksella sisään, eikä Stella ensin edes tajunnut, että minäkin tulin ovesta, meni vaan heiluttelemaan häntäänsä Lealle, mutta kun neiti sitten vihdoin ja viimein tajus kuka muu tuli ovesta sisään oli riemu rajaton! :) Hyvin oli käyttäytynyt hoidossa, ja kasvatti myös Lean ja Lassen koirakuumetta!
Suunnattiin sitten autonnokka kohti Loppea, tarkoituksena oli treenailla perjantaina hakua metsässä, mutta minäpä menin unohtamaan pk-liivit kotiin.. Muutenkin pitäis varmaan pikkuhiljaa katsoa äidille ja Stellalle treeniseura.
Mökille päästyämme vaihdettin uimakamppeet päälle ja lähdettiin uimaan, ja Stella UI! Käytiinkin sitten kaikkina kolmena päivänä uimassa, lauantaina otin Mimminkin mukaan uiskentelemaan (mummo ja vaari tulivat mökille Mimmin, Lissun ja Oskun kanssa) Ja jos jostain voi tehdä isoa ongelmaa, niin uimisesta, onneksi en ymmärrä mitä Mimmi huutaa mulle laiturilta, saattais koira päästä nopeasti uimaan ihan mun avustuksella. Mutta kuitenkin, oltiin Stellan kanssa syvemmällä, ja Mimmi oli laiturilla vinkumassa, kun ei halunnut uida. Jonkin aikaa huudeltuaan mamma tuli kuitenkin tulokseen, ettei me olla tulossa laiturille vielä vähään aikaan, lopputulos mun mielestä hyvä Mimmin mielestä ihan tyhmä = Mimmi ui.
Mökillä treenattiin Stellan kanssa tokoa, lähinnä hiottiin seuraamista ja luoksetuloa, ettei Stella törmäis muhun lopussa. Luoksetulosta saatiin jo ihan ok.

21.07.2010
Vuorossa agitreenit pitkästä aikaa! Kumpikohan oli Stellan mielestä kivempaa, nähdä Urho-veikka vaiko treenata agia?
Aloitettiin hyppytreenillä, viisi "hyppyä" peräkkäin, Stellan kropan hallinta on parantunut, mutta välillä piti hyppiä kaksi hyppyä kerralla.
Sitten tuli vuoroon ohjausharjoitukset, hyppy, hyppy, u-putki, hyppy. Ei ongelmia ja vauhtia on ihan kamalasti! Sen jälkeen mentiin sama toiseen suuntaan, nyt tuli ongelmia hyppy-hyppy suoralla. Stella meni muutamaan otteeseen ohi hypyistä. Mutta kun saatiin neiti tajuamaan sujui homma.
Alettiin "kuiva"harjoittelemaan myös sylkkäreitä ja poispäin kääntöjä. Sylkkärit tuotti aluksi ongelmia varsinkin vasemmalla puolella, kun koira on oppinut kääntymään vasemmalla puolella ohjaajaan päin. Muutaman toiston jälkeen alkoi kuitenkin jo tajuamaan, että tässä pitääkin kääntyä pois päin! :)
Omatoimisesti otettiin Stellan kanssa kontakteja, niissä ei mitään tähdellistä edistymistä ole tapahtunut (johtuiskohan mitenkään kuukauden tauosta?)
Lopuksi paukuteltiin vielä keinua, eikä se keinun paukahdus vaikuttanut vieläkään mitenkään neitiin! 

Omatoimitreeniä

Agitreeneissä harjoiteltuja käännöksiä ollaan hinkattu välillä, ja kokoajan käännökset muuttuvat paremmiksi (enää Stella ei törmäile mun jalkoihin)
Liikkeestä seisominen ollaan otettu uudestaan mukaan, sen kanssa ei olla edistytty mitenkään mainittavasti, toivottavasti palat loksahtaisivat kohdalleen. Virallisia kokeita olen Stellalle katsonut, ja yksissä mennään ainakin käymään, kyllä me se liikkeestä seisominen saadaan kuntoon, saadaanko sitten ennen koetta vai jälkeen on ihan toinen asia. Aikaa tässä nyt kuitenkin on. Toivottavasti ei tällä kertaa jouduta korjailemaan liikkeestä maahanmenoa. Mutta näillä mennään nyt...