Tänä viikonloppuna käytiin Kirkkonummella kisaamassa kolmen startin verran.
Lauantaina maksiykkösille oli tarjolla vain yksi rata, ja ilmottautuneitakin oli hurjat neljä! Naurettiinkin kaverin kanssa, että jos tulos saadaan, niin ollaan palkinnoilla. Ja tuloshan me tehtiin, kymppi nimittäin. Kepeiltä kielto ja yksi rima alas. 

Kepit oli meidän kannalta tosi hankalassa paikassa, en saanut mitenkään otettua etäisyyttä itse, ja olin liian lähellä, joten Stella meni vasta kolmanteen väliin. Rima tuli alas takaaleikatessa, sehän nyt jo arvattiinkin. 12-13 esteen väliin tein persjätön, koska en uskaltanut enää leikata, ja tulinhan mä koiran eteen, Stella hyppäs melkein pysähdyksistä hypyn, mutta ei tullu rima alas!  Ja koska me tehtiin tulos, ja vain meidän lisäksi yksi koira teki tuloksen oltiin me sijalla yksi! 

Tänään olikin sitten vuorossa kaksi rataa maksiykkösille. Eka rata oli tosi kiva, ratapiirros ei kuitenkaan ole kokonainen koska en muista miten rata menikään :D 

ensimmäisen radan alku

Stella jäi lähtöön huutamaan, joten päätin käskyttää sitä ihan kunnolla, kolmosesteeltä otettiin sitten kielto, koska Stella kuunteli sittenkin.. Puomilla takaaleikkasin! Stella hidasti vähän vauhtia, mutta sanoin sille "mene, mene", niin neiti jatkoi matkaansa. Kepeille meno mahtava. Radalta selvittiin vitosella, ja arvatkaa harmittaako?!?! Ja sijoitus ensimmäinen. 
Toinen rata tänään olikin sitten ihan täysi katastrofi, ainoa positiivinen asia oli, että Stella kesti keinulla takaaleikkauksen! Hylly tuli radalta jo viidennellä esteellä joka oli kepit. Tulostaso ei tänä viikonloppuna kirkkonummella ykkösissä ollut mikään huikea (kuten nokkelimmat ehkä arvaavat meidän sijoitusten pohjalta) Mutta hyvä fiilis jäi ekoista radoista, kolmannesta ei sitten niinkään. Tosin menin radalle "hällä väliä" asenteella, joka muuttui jossain vaiheessa "varma hylly asenteeksi", oma asenne vaikuttaa niin paljon! 

Ei muuta kuin kisakalenteriin lisää täytettä. Ens viikonloppu ollaan ilman kisoja! 

viikonlopun lelusaalis ja mitallit!