Ei ole vähään aikaan tullut kirjoiteltua, netti on pätkinyt vähän väliä ja jos netti on suostunut toimimaan, ei vuodatus ole sitä tehnyt.

Stellan kanssa menee hyvin, on jo kauheen iso. Ensi viikolla mennään sitten rokotettavaks, ja tällä viikolla on saatu matolääkkeet. Kyllä se aika menee niin nopeesti tollasen ipanan kanssa telmiessä.

Sunnuntaina käytiin moikkaamassa Simppaa, kaikki meni hyvin ulkona, mutta kun sisälle mentiin, oli Simppa sitä mieltä, että Stellan ei kuulu olla täällä. Kun syötiin tyydyttiin ratkaisuun eristää koirat toisitaan, ettei tarvitse ruoan aikana loikkia vahtimaan niitä. Kyllä taas muistui mieleen, miksi halusin pienen "loman" terriereistä ;D

No lopussa onneksi alkoi jo sujumaan, koirat alkoivat ilmeisesti väsymään.

Rockylla ja Stellalla menee aika samallatavalla kuin ennenkin, Rocky leikkii Stellan kanssa ulkona, mutta sisällä ei herra halua tulla häirityksi. Yksi päivä kyllä mietin, että mitäköhän ton päässä liikkuu kun molemmat olivat syömässä ja Stella oli ehtinyt tyhjentää oman kipponsa, se tuli törkeesti Rockyn kipolle ja Rocky väisti! No onneks kipossa ei ollu mitään enää jäljellä, ettei Stella sieltä mitään saanut, ja mietittiin että Rocky olisi kyllä sanonut jos ruokakupissa olisi jotain ollut?

Tässä pari ulkoilukuvaa, lunta olisi kiva saada.

Näin meillä.

Stellan hieno uusi pantakin oikein hohtaa kuvista! Ei ollut kallis "vakuutus" neidille, kun ostettiin tuo panta, missä on heijastin, makso alle 6€:) Kerrankin olen ylpeä siitä mitä ostin koiralle, etten ostanut mitään turhaa, niinkuin Mimmille yleensä lähtee jotain ihania vaaleanpunaisia pantoja, joita sillä ei kuitenkaan käytetä.

Päivittelyä vielä näin iltamyöhään

Neidillä oli mun töistä tullessa tajuton määrä energiaa, ulkona saivat sitten Rockyn kanssa juosta vapaana, tämän jälkeen sisällä tuntui, ettei energia ollut vähentynyt lainkaan. Otin sitten vähän istumisia ja maahanmenoja kera tassun annon. Harjoiteltiin myös tätä kontaktin ottamista. Sitten keksinkin radikaalin ratkaisun, että harjotellaanpa vähän tota sivulla oleskelemista ja siihen tulemista. Sitä harjoiteltiin hetki ja siinä sivullahan se istuskeli, ja niin nätisti se tyttö sieltä maan tasosta katseli silmiin :) TOI KOIRA ON MAHTAVA! Eipä se vielä mistään tajunnu mitään, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa, mutta selvästi se on sen tajunnu, että meikäläiseltä ainakin heruu kiitosta, kun silmiin tapitetaan. Nuo edelliset tapaukset kun ei oikein millään ota katsekontaktia, Rocky osaa katso sanan, mutta se kestää ehkä noin 2 sekuntia maksimissaan, pitäis treenata sen kanssa, ukkokin kuitenkin tykkää tehdä, kun sille päälle sattuu. Vaikka onkin välillä ärsyttävän laiska.

On nää kaks niin erilaisia, voi ihan verrata yöhön ja päivään. Stellasta löydän aika paljon Lissumaisia piirteitä, toivotaan ettei kuitenkaan äänen käyttönsä kannalta tule Lissumaiseksi. Lissulla kun tuppaa olemaan paljon asiaa, ja sen haukku on melko kimakka.