Sunnuntaina heräsin aamulla aikasin, ja päätin lähteä katsomaan Sariannen ja Akselin agikisoja. Purinalta kodin kautta sporttikoirahallille.
Itsenäisenä treeninä otettiin niistoja ja pakkovalsseja. Meikäläisen niistot ei ehkä ihan ole ohjekirjan mukaisia, mutta saatiin kuitenkin esteet suoritettua halutulla tavalla, joten olkoon.

Kouluttajan kanssa otettiin sitten ensin "serpentiiniä", joka sekin tuotti hankaluuksia ohjaajalle. Olin vissiin sunnuntaikävelyllä, kun niin hitaasti liikuin, heti kun liikuin nopeempaa, alkoi homma toimia, koska Stella ei kerennyt tulla mun jalkoihin.
Sen jälkeen otettiin välistä vetoja, jotka nekin tuotti vaikeuksia, tuntui etten mitenkään saa koiraa vedettyä esteiden välistä, mutta kyllähän se onnistui.
Viimeisenä vielä sylkkärit, joita ei olla otettu pitkiin aikoihin, niissä kuitenkin onnistuttiin yllättävän hyvin! :)
Yksi kouluttajan huomio koirasta (jonka olen itsekkin jo huomannut) oli, että se ei oikein halua irrota musta, ja on tosi kiinni mussa kokoajan, keskittyen enemmän muhun, kuin siihen miten sen kannattaisi esteet suorittaa, eli irtoamistreeniä täytyy tehdä. Sitähän me ollaan tehtykkin, lähinnä putkeen irtoamista, mutta täytyy ottaa kunnolla työn alle Purina vuoroilla. Ja taas kerran koiraa kehuttiin lupaavan oloiseksi (nojoo, onhan se lupaava, mutta parempi ohjaaja olis kiva!)
Tosi paljon tuli kuitenkin treenimotivaatiota lisää, kun kävi kisoissa katselemassa koirakoita, kyllä me vielä joku päivä päästään kisaamaan!