Taas on yksi tokokoe takana. Ja täytyy kyllä sanoa, että neiti on kasvanut henkisellä tasolla huomattavasti, enkä itsekkään enää jännitä niin pahasti kokeita kuin aikaisemmin. Ja se näkyi kentän laidallakin, Stella oli tosi rauhallinen ja tyyppi HALUSI mennä kehään, hetken joutui odottelemaan, kun oltiin järjestyksessä viimeisenä, tosin mitään kovin suurta määrää alossa ei ollut koiria, vain kahdeksan kappaletta.
Tuomari antoi pisteitä paikkamakuusta aika helposti, mutta muuten rokotti ihan siedettävän määrän.

Pisteisiin siis:

Luoksepäästävyys: 10, Stella pysyi nätisti paikallaan.
Paikkamakuu: 9, kaksi koiraa lähti paikkamakuusta, toinen Stellan vierestä. Stella piippas koko paikkamakuun ajan, tälle täytyy saada tehtyä jotain.. Yksinhän se ei ole piipannut kun ollaan treenattu, mutta ne muut koirat....
molemmat seuraamiset: 8, Stellan seuraaminen on nykyään oikeesti aika rumaa. Äitikin totesi, että oli kyllä ruminta seuraamista Stellalta ikinä. Sen paikka on tosi edessä joka estää mun liikettä aikalailla.
Liikkeestä maahan: 10. Nätti.
Luoksetulo:10, pöhähti kerran, tuli ihan hillitöntä vauhtia ja kävi kääntymässä mun takana, olin aivan varma, että tulee vinoon, mutta löysi kuin löysikin oman paikkansa. :)
Liikeestä seiso: 8,5, edessä olevan seuraamisen takia jää vinoon, ja liikahti vähän kun tulin vierelle.
Hyppy:10, näppärä.
Kokonaisvaikutus:10
Tuomarin kommentit oli, että tosi mahtavan näköstä menoa, kunhan vaan seuraamiset saadaan kasaan, niin on ihan täys huippu. Koirasta huomaa kuinka se tykkää tehdä ja on hyvin innokas tekemään töitä. :)

Tuloksena siis: 182 pistettä, ALO1, KP, sija 2/8 ja mikä parasta TK1 Vihdoin ja viimein onhan sitä odotettukkin! 
Oma fiilis kokeen jälkeen oli huippu, ei pelkästään sen takia, että saatiin vihdoin ja viimein koulari, vaan että koira on oikeesti kasvanut henkisesti niin paljon. Sen kanssa oli tosi mukava tehdä töitä. Eikä se vetänyt kierroksia mistään. Hihnaa yritti repiä vasta tuomarin loppukommenttien kohdalla, kehästä poistumisen jälkeen se saikin sen tehdä. :)