Pientä hiljaiseloa ollaan blogin kanssa vietetty (netti on aukonut päätään)
Stellan kanssa ollaan treenailtu tokoa. Paikalla makuu on jo hyvä, treeni määrään nähden.
Tiistaina käytiin Urho veikan kanssa mätsärissä. Stellan korvat ja aivot oli unohtuneet kotiin tai autoon. Hajuja oli paljon ja käytöstavat oli unohtuneet. Stella sai sinisen nauhan, täytyy kyllä myöntää, että hyvälle hävittiin. Vastustajana oli tosi nätisti esiintyvä 17,5 viikkoinen husky, joka olikin sitten punaisten paras! :) Urhokin sai sinisen, en tosin ymmärrä miksi. Urho esiintyi huomattavasti paremmin kuin vastassa ollut sakemanni. Loppukehässä Urholle sanottiin kiitos, mutta Stella oli sinisten neljäs. Saatiin pikkuruusuke ja viisisataa grammaa ruokaa. :D Sen jälkeen päästettiin koirat vapaaksi, ja ne kävivät vähän kahlailemassa. Stella löysi maasta myös kalan (kuolleen sellaisen) Mentiin vielä Luukkiin hetkeksi "uittamaan" koiria, siellähän ne kahlaili.
Tässä pari Lauran nappaamaa kuvaa





Urhosta on tullut jo tosi iso! :)

Äidin kanssa käytiin toissapäivänä ostamassa mansikoita, ja äiti nosti rahaa Ranskan matkaansa varten, sillä välin sai Stella olla mun vieressä maassa. Ja tyttöhän pysyi vaikka takana oli ihmisiä ja autoja. Taitava pikkuipana!

Tänään otettiin Stellan kanssa tokoa, paikalla makuu oli lyhyt, mutta eipä noussut kertaakaan (ei kyllä ollut häiriöitäkään), luoksetulo oli tosi reipas! :) Seuraaminen oli välillä vähän niinsunnäin, mutta välillä myös tosihyviä pätkiä. Sitten vielä patukan ja pallon heittelyä.

Stella oli tänään tosissaan ihan huikee, mutta uhmista sillä on kyllä. Rajoja kokeillaan, hankalaahan on esimerkiksi ymmärtää, ettei luita syödä sängyssä tai sohvalla. Joistakin asioista ihan rähistään meille, kun homma ei mene tytön toivomalla tavalla. Ja tosissaan korvat unohtuvat aika-ajoin jonnekkin.

Rocky ei ole vieläkään paremmassa kunnossa. Eilen se käytettiin eläinlääkärissä, nyt tuli nenäpunkkilääke, antibiootit ja kortisoonipiikki. Antibiootteja ei toivottavasti vielä aloiteta, sillä me kokeillaan myös namien poistoa, ollaan siis käytetty uusia nameja, eikä kumpikaan meistä muistanut alkoivatko oireet uusien namien käyttöön oton jälkeen vai ei? Harmi vaan kun nenäpunkkilääke ja kortisooni on samaan aikaan tämän kokeilun kanssa, ei saada tietää mistä tämä oikeastaan johtui. Nenäpunkkia jaksan kuitenkin vieläkin epäillä. Kukaan muu lähipiirin koirista ei kuitenkaan ole oireillut, ja onhan Rocky ollut tekemisissä Jyrin vanhempien koirienkin kanssa. Mene nyt ja tiedä sitten mikä se on. Jos nämä ei nyt auta mennään tutkimaan nenän sisältö, ja otetaan räkänäyte (Rockylta tulee ällöttävää vihreetä räkää nenästä:/) Jyri oli tänään soittanut myös yliopistolliseen eläinsairaalaan, mutta tutkimuskustannukset olisivat olleet noin 400-1000 euroa. Taidetaan käyttää tuo sitten viimeisenä, jos ei mitään löydy. Ruokahalu onneksi on tallella, ei siis ole vielä sillä tasolla kipeä. Mutta tylsää raukkaparalla kyllä on :(