Juhannus vietettiin mökillä isovanhempien kanssa, lähdettiin matkaan torstaina ja palattiin kotiin sunnuntaina. Stella nautti jokaisesta hetkestä mökillä. Helsinkiin paluun jälkeen Stella ei suostunut hihnassa käymään pissalla. Mökillä kun saa oikeastaan kokoajan olla vapaana, paitsi lenkkien alussa. Mökillä kävimme uimassa kolmena päivänä, ja Stella on ihan hullu uimaan, varsinkin silloin kun minä olen vedessä. Se ei suostu lepäämään hetkeäkään vaan ui ihan kokoajan.Hyvää treeniähän se on, mutta täytyy olla tarkkana. Tätinikin tuli mökille miehensä ja kahdeksan vuotiaan tyttärensä kanssa, Stella leikki Idan kanssa nätisti, Ida heitteli Stellalle palloa ja Stella kuoli hyvin monta kertaa yhden päivän aikana ;D Ihanaa kun Stellaan voi luottaa lasten kanssa, vaikkei se ole niiden kanssa kovin paljoa ollut tekemisissä sen jälkeen kun kasvattajan luota lähti.

Tokoakin treenattiin vähän mökillä.
Alla video Stellan kaukoista, Stella nykii tossa ensimmäisessä makuussa, Osku oli tulossa Stellan luokse, ja minä menin siirtämään herraa vähän kauemmas hetkeksi. 

Untitled from Emma on Vimeo.

Stella ui

uimassa from Emma on Vimeo.



Kuvia tulikin otettua mökillä hillitön määrä, varsinkin rannalla.

Lissu


Stellan älykkäät ilmeet osa 95643







Mummo leipoi kakkua, Stella vahtii, että laatu pysyy kohdallaan.


Kesäkuun viimeisenä päivänä käytiinkin sitten Porvoossa agikisoissa. 

Agirata näytti tältä, hyppäriä en muistanut enää niin tarkasti. Molemmilta radoilta kuitenkin tuloksena 10. Keppivirhe ja yksi rima alas! Ekalla radalla kepeillä alotuksessa tuli ongelmia, menin liian lähelle, ja Stella alotti kepit väärin. Tokalla radalla Stella lopetti kepit kesken? Radoista jäi kuitenkin tosi hyvä fiilis, varsinkin ekalla radalla Stella kuunteli tosi hyvin. Ja rimojen tiputukset joudun ottamaan ihan omaan piikkiin. Keskiviikkona ja perjantaina oli agitreenit ja niissä harjoiteltiin Stellankin kanssa keppejä paljon, kepit ovat kokoajan paremmat ja paremmat, ja keskiviikkona teimmekin sen huomion Stellan kepeistä, etten saa itse mennä sörkkimään väliin, Stella osaa kepit ja tekee ne parhaiten kun saa tehdä ne rauhassa. Missähän välissä se on oppinu alottamaan kepit itsenäisesti?