Ollaan parina päivänä Stellan kanssa treenailtu tokoa vaihtelevalla menestyksellä. Kaikki muu menee tosi hyvin paitsi seuraaminenn, välillä Stella vaikuttaa siltä, ihan niinkuin se kesken matkan unohtaisi mitä sen pitikään tehdä ja haahuilee ympäriinsä. Välillä taas tulee tosi upeita pätkiä. Taitaa juoksut vaikuttaa neidin pääkoppaan.
Eilen neiti myös ennakoi luoksetulon, ei mitään muuta kun koira takasin paikalleen ja uusiksi. Ei sitten kokeillut hommaa toistamiseen.
Maassa paikallaolot on hyvällä mallilla, välillä käyn palkkailemassa ja haahuilen ympäriinsä. Eilen saatiin jopa Ava-collie mukaan (noin kahdeksi sekunniksi) paikkamakuuseen ja hyvin Stella malttoi pysyä paikallaan vaikka kaveri vierestä tulikin mun luokse anomaan nakkeja. Varmasti jos olis meidän kielellä puhunut olis todennu Avalle; "Tyhmä, ei sitä nakkia tolleen saa, sun pitää vaan olla tässä"
Liikkeestä seisominen on jäänyt kokonaan meidän pikkutreeneistä pois kun se sekotti niin paljon pienen päätä. Liikkeestä maahanmenot alkavat pikkuhiljaa olemaan taas yhtä hienoja kun aiemminkin.

Käytiin Avan ja Karpon kanssa myös metsässä juoksentelemassa (tai siis koirat juoksi ja omistajat hengaili)


Stella ja Ava

Stella elementissään

Ava ja keppi