Niin se aika rientää, ja mamman pikkunen on jo vuoden!
Stella lähettää onnen toivotukset koko sisarusparvelle (Luca, Urho, Martta, Åsa, Morgan, Oula, Robi ja Semi)
Ja yhdessä me kiitetään Kati-kasvattajaa kaikesta!


Ei meillä aina helppoa ole, mutta toinen meistä kääntää homman usein huumoriks, mamman pieni peruspositiivari!

En aussia hankkiessani kuvitellut saavani kotiin tällaista tapausta (ja nyt puhutaan niin hyvässä kuin pahassakin). Tiedossa oli, että aussie on aktiivinen, mutta että se on noin aktiivinen. Aktiivisuus on hyvästä tottakai, mutta rajansa kaikella. Ja se ahneus, vielä ei ole löytynyt ruokaa joka tolle eläimelle ei kelpais, yököttävintähän on tietty lauantai aamuna viedä koiraa ulos ja ulkona tajuta, että se syö jotain, jonka joku on jo kerran syönyt, mutta liiallisen nautintoaineiden nauttimisen takia se on päättänyt jäädä pois kyydistä!


Stella on kuitenkin tosi kiva koira, ja tuntuu olevan meikäläiselle juuri sopiva. Koskaan ei tarvitse kysellä, että haluisitko lähteä vähän treenailemaan, aina ollaan tulossa mukaan ja treeni-intoa löytyy.
Moni onkin kehunut Stellaa tosi potentiaaliseksi toko- ja agikoiraksi. Paljon on vielä opettelemista (enimmäkseen ohjaajalla)


Ikinä en olis uskonut ilmoittavani koiraa tokokokeeseen, no nyt olen tehnyt senkin jo neljä kertaa. Olen aina pitänyt tokoa kauhean tylsänä lajina, mutta kuinkas sitten kävikään?
Agi tulee varmasti olemaan meidän päälajina, kunhan vain päästään taas treenaamaan. Kisoihin meillä ei ole kiirettä. Mutta kun molemmat meistä tykkää agista! Stellan mielestä on niin kivaa mennä KOVAA!


Huomenna äiti tulee "juhlistamaan" Stellan synttäreitä, eli Stella saa vasta huomenna kakkunsa otetaan siitä sitten kuva. :)