Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus korkata avoin. 
Ja millä fiiliksillä?! Epäviralliset eivät ainakaan näyttäneet kovin hyvältä, odotukset eivät siis ole kovin korkealla. Jos se pysyis paikkamakuussa? 

Lähinnä me ollaan treenattu nyt sitä istumista, meillä on istumisongelma, vai voiko sitä edes kutsua ongelmaksi jos koira ei vaan istu?! Stella on joka kerta ennen ruokailua joutunut istumaan, ja on muutenkin saanut istuskella milloin missäkin. Ollaan myös menty maahan sivulla ja noustu siitä istumaan, kotona ollaankin siinä jo onnistuttu! Kaukoissakin ollaan jo muutamaan otteeseen istuttu. 
Muutama kerta ollaan otettu kaukoihin lisäksi myös seisominen, seisomaan noustessa Stella liikkuu eteenpäin, takapalkkaa kokeiltiin, ja se tuntui hyvältä, näillä mennään.
Noudossa Stella ei osaa palauttaa enää sivulle oikein, se ei istu! Muutama onnistuminen saatiin ja niistä ekstrasuperhyper isot kehut! 
Vaikkei me tokoa kovin paljoa treenatakkaan, luulen, että Stella on kyllästynyt jankkaamaan samoja asioita, joten olemme jatkaneet merkkitreeniä. Ja merkki on edistynyt paljon, Stella lähtee merkille jo ihan kivan matkan päästä. Ja koska Stellan mielestä kaikki missä juostaan on ihan sairaan hauskaa, täytyy sen toki haukahtaa ainakin kerran mennessään merkille. Kotona merkkitreenit siis jäävät vähäisemmiksi. 
Ruutuakin ollaan aloiteltu, sitä ei neiti ole vielä sisäistänyt, mutta ollanhan sitä treenattu jo kerran! Joten sallittakoon ;) 

Täytyy ehkä ottaa vielä pikkasen tokoa ennen koetta, ja koepaikalle mukaan lauantaimakkaraa (se on se juttu). Edellisenä päivänä kuitenkin käydää väsyttämässä neitiä kahden startin verran agikisoissa. Sehän nyt tiedetäänkin mitä siellä tapahtuu.. Tuskin agiradat kuitenkaan vaikuttavat enää seuraavan päivän energiatasoon, Ad/hd-Stellasta kun on kyse. 

Eilen käytiin äidin luona kylässä, ja niinkuin tapoihin kuuluu lähdettiin lenkille koirien kanssa. 
Syksy on todellakin saapunut metsässä oli paljon erillaisia sieniä, minä ja äiti ollaankin oikeita sieni-ihmisiä, tunnistetaan kanttarelli ja kärpässieni! 



Piti ottaa kuva Mimmistä isojen sienien kanssa, kunnes ERÄS saapui paikalle...

"Oikeesti mä oon ihan söpö"



Mimmi on oppinut väistämään Stellaa, vaikka asian pitäisi mennä ihan toisella tavalla!

Tuohon kuvasarjaan liittyen kerrottakoon kuitenkin, että Stellan mielestähän Mimmi on aika ihana, jos ei lasketa mukaan ruoka-aikoja jolloin Mimmi on hyvin kärttynen ja muutamaa muuta hetkeä... Vanhemmilla ollessani katselin siskoni gerbiilejä ja siivoilin niiden ruokakupista puruja pois. Molemmat koirat olivat tottakai hengessä mukana, Stella ihan muutenvaan ja Mimmi näyttääkseen minulle, kuinka ihana se on ja kuinka sen mielestä talossa on yksi ylimääräinen tyyppi. Stellan paikalle tultua Mimmi siirtyi tietokonepöydän alle istumaan ja kuka meneekään perässä, käy makaamaan ihan Mimmin viereen ja antaa Mimmille pusuja?