Tänään oltiin luukissa Stellan kanssa moikkaamassa Urhoa. Kivat häiriöt kyllä saatiin, eihän me edes tajuttu kuinka paljon ihmisiä siellä vois olla, ja mikä parasta siellä oli PULKKIA! Pulkat vähän epäilytti, mutta ei pahemmin. Käytiin jäällä kävelemässä, mutta ei uskallettu mennä kovin pitkälle.
Sitten mentiin koirapuiston ohi, siellä oli nuorirotikka uros. Urhoa vähän jänskätti, mutta Stellahan oli heti sitä mieltä, että toi on tosi kiva. Mietittiin tosin, että Stellalla on noita isompiakin kavereita kuten Viivi, ja onhan rotikka tumma isokoira muutenkin, onhan se joidenkin ihmistenkin mielestä pelottava. :)
Kierrettiin koirapuisto ja sillä välin puistoon oli ehtinyt tulla nuori borderterrieri. Mentiin sitten sitä moikkaamaan, Stella oli tämän koiran mielestä paljon mielenkiintoisempi kuin Urho. Ja Stellaahan piti vähän astua. Urho kuitenkin korjasi useimmiten tilanteen ottamalla toista valjaista kiinni ;) Sitten puistoon tuli jackrussel, joka oli noin puolivuotias. Sen jälkeen paikalle tuli vielä kaksi puolivuotiasta Valkkaria. Stellan mielestä koiria alkoi ilmeisesti olla vähän liikaa.
Oltiin menossa autoille, kun Laura bongasi hevosen, joka oli menossa vetämään rekeä, mentiin sitä sitten ihmettelemään, turvallisen välimatkan päästä. Molemmat vähän pöhisi hevoselle, mutta hyvin rauhottuivat, kun tajusivat, ettei se sieltä ole tulossa päälle. Katsottiin vielä kun reki lähti. Siihen ei enää jaksettu oikein reagoida.




Pikku-pedot


Komea-Urho


Ja tänään tosissaan oli sitten agilitya! Rockyn kanssa ollaan alkeiskurssilla, tänään oli ensimmäinen tunti. Ja oli hauskaa. Herra tykkäsi tosi paljon, en ole nähnyt, että se olisi ikinä heiluttanut häntäänsä niin paljoa. Mentiin keppejä, putkea, ja harjoiteltiin kontakti estettä, (puomin ylösmeno/alastulo maassa) Alku meni hyvin, kun namit oli jarruttamassa herraa, mutta kun Rocky tajusi namin olevan kontaktikohdalla, se rymisti sinne, eikä jalat halunneet oikein pysyä "puomin" päällä. Ahnekoira kun on. Rockyn kanssahan ei agilitya millään tapaa harrasteta tavoittellisesti, ihan vaan koiran iloksi. Ikääkin kun herralla on, kauan punnitsin "mennäkkö vai eikö mennä", mutta oma innostus vei voiton. Rocky on kuitenkin terve koira. Pääsee itsekkin taas kiinni agilityyn ennen kuin alkaa Stellan "treenaaminen"