Voittaja oli ja meni, kuvia en sieltä oikein saanut kamerani huonon laadun takia, pitäis ehkä pukinkonttiin pyytää järkkäriä :)

Oli todella kivaa, aikaa ja rahaa kului oikein antaumuksella, niinkuin joka vuosi. Häkkiä vaan ei saatu, vaikka sitä lähdettiin oikeastaan ostamaan. Oli niin kauhean tylsän värisiä noi kevythäkit. Onneksi Stella vielä mahtuu tonne Mimmin häkkiin hyvin, niin ei mitään sen suurempaa kiirettä senkään kanssa. Myöhemmin sitte... 

Ostoksina kuitenkin: Stellalle uus hihna (vanhan kun tyttö oli purrut poikki) luita, patukka ja karsta (terrierin omistajaltahan niitä ei muutenkaan löytyisi) Rockylle katseltiin vetovaljaita, mutta kun ei ollut koekaniinia mukana,niin ei sitten ostettu mitään, herra on kuitenkin sen verran isompi verrattuna noihin näyttelyissä pyöriviin huskyihin.
Poika kuitenkin tykkää vetää pulkkaa yms.. niin saataisiin jotain vähän aktivoimaan sen "tylsää" elämää. Pennun kanssa kun ei ehdi muuta kuin nukkua :D On se kiva, että joku meistä ottaa rennosti.

Sitten ne tulokset:

Lauantai, V -09

Lissu, VAL-ERI,VAK2,PN3
Korvissa ei oikein ollut karvoja, niin olivat tuomarin mielestä kevyet. Ja Lissu oli hieman pyöreähkö. Oli myös todella tahmean oloinen esittää, ei tuntunut oikein kiinnostavan. Tosin ton kokonen näyttely on melkoinen stressi koiralle.

 

Sunnuntai, PMV-09

Osku, VAL-EH1,VAK2
Joo-o. Oskua ei kiinnostanut ollenkaan. Haahuili kehässä? :o Tämän haahuilun ansiosta, ei oikein kulkeminenkaan sujunut yms.. No kokemusta, kokemusta

Lissu, VAL-ERI,VAK2,PN3
Lissulla taas samat kuin eilenkin. Ja haahuili vielä pahemmin.

Tänään kuitenkin voiton veivät, Saredon Ruby Red "Pinkki" ROP ja Chelines Spanish Rainbow "Jose" VSP. Onnea!

Stellasta. Stellalla oli vielä eilen vatsa vähän sekaisin herkkujen syönnistä, ja tyttö on ollut suhteellisen väsynyt. Nyt kuitenkin näyttää energiaa taas löytyvän. Mutta tässähän on vielä ruhtinaallisesti aikaa telmiä lapsen kanssa :)

Illan päivitykset vielä

Stellan kanssa käytiin kahdestaan pellolla, on saanut paljon rohkeutta lisää yksin ollessaan ulkona. Ihanaa kun vauvaa voi niin luottavaisin mielin pitää vapaana (paitsi sillon kun ihmisiä tulee) Patukka oli mukana, ja sitä vähän heittelin Stellalle. Itse olin niin väsynyt viikonlopusta, ettei oikein jaksanut tehdän mitään sen erikoisempaa. Nyt molemmat syövät onnellisena lattialla luitaan.

Miksiköhän edellinen hihna katkesi? :o (neiti elementissään)

Voittajan aikana tapasin myös Stellan siskon Åsan. Nätti tyttö tuo Åsa, ja ehkä vähän enemmän "diivamainen" kuvien perusteella kun meidän tyttö ;D