Noniin nyt on korkattu avoin, ja tavoitteena oli saada tulos ja pysyä paikkamakuussa, toinen tavotteista saavutettu toinen jäi saavuttamatta.. 
Pisteet:
Paikkamakuu: 0 20 sekunttia jäljellä kun eräs pieni paimen hiippailee teltan taakse häntä koipien välissä heiluen. 
Seuraaminen: 7,5 Kontakti tippui välissä, loikki juoksussa.
Liikkeestä maahan: 9,5 en tiedä mistä puoli pistettä lähti, seuraamisesta varmaan?
Luoksetulo: 6,5 Ohjaajan vika! Stella lähti tosi kivaa vauhtia tulemaan, ja mä jäin vaan ihailemaan sen vauhtia kunnes tajusin, että se piti pysäyttääkkin, pysäytin sen sitten ihan liian myöhään, pysähtyi kuitenkin tosi nätisti ja nopeasti ja tuli sivullekkin kivasti. Harmi..
Liikkeestä seisominen: 6 Jäi kivasti, mutta kun kävelin takaisin päin lähti mun perään.. 
Nouto: 9 Haukkui kapulalle
Kaukot: 7,5 Tuplakäskyt istumisiin.. Arvasin jo ettei nouse ekalla, kun se meni lonkka-asentoon
Hyppy: 7,5 Haukku molempiin suuntiin hypätessä tuplakäsky istumiseen esteen toisella puolella. 
Kokonaisvaikutus:8 Se on hieno kun se tekee, mutta kun se ei tee niin se ei ole hieno. Jep! Liikkuri totesi Hypyn jälkeen, että tais koira olla sitä mieltä että toko on ihan liian hidasta, kun hypyssä syttyi niin paljon. 
Joo ei menny koe niinkuin elokuvissa, en voinu mitään muuta ku nauraa tolle koiralle, aina se keksii jotain uutta.. Hassuapina. Kentällä oli kuitenkin vissiin jotain hajuja, koska Stella haisteli kenttää seuraamisten aikana, ja niin teki moni muukin koira. Erityisen tyytyväinen olen kuitenkin noutoon, jonka kanssa painittiin siitä istumattomuudesta, nyt se istui tosi nätisti! Eikä siitä ole kauaakaan kun Stellan mielestä noutokapula oli maailman inhottavin kapistus. 
Tuloksena siis 129pistettä eli AVO3.