Tänään paistoi aurinko (tosin oli kyllä aika kylmäkin), mutta kuitenkin päätettiin äidin kanssa lähteä lenkille. Ja me mentiin Stellan kanssa "maalle" (Klaukkalaan)
Alkulenkistä minä keskityin lässyttämään Mimmiä, kun äiti keskittyi käymään Stellan kanssa tahtojen taistelua siitä kuinka remmissä kuuluikaan kulkea, neidille se oli taas yllättävän vaikeaa. Energiaa neidillä tuntui olevan myös aikalailla, tosin sehän on viikon ajan käynyt melkeinpä kaikki lenkit hihnassa, kun mummo ja vaari eivät viitsi pitää tuota huithapelia vapaana (ihan ymmärrettävistä syistä) Samainen huithapeli keksi tänään myös olla tottelematta meidän äitiä. Ensimmäisellä kerralla kun äiti käski sen sivulle, tuli mun vasemmalle puolelle istumaan (aika kauas tosin) Seuraavalla kerralla, se vaan katso äitiä tyhmänä; "luuletsä oikeesti, että olisin tulossa sinne?!"


pieni karvainen otus


Metsuri on taas käynyt harventamassa metsää.

Stella sai tänään pari kortisoninappia, kun sillä oli korvissa vähän turvotusta. En sitten oliko ne turvonneet uudestaan tässä, vai mitä ihmettä, mutta kortisoninapit tekivät tehtävänsä. Eikä Stella muuten vaikuta lainkaan oudolta. Vatsalaukkua suojaavat lääkkeet menevät hyvin alas, mutta pahoinvointia estävä lääke ei olekkaan niin hyvää.. Onneksi ei tarvitse montaa päivää popsia näitä lääkkeitä.

Lenkin jälkeen mentiin vielä porukoiden luokse viettämään aikaa, ja Ainolla oli kaveri kylässä. Kyllä taas sai olla ylpeä pikkuisesta, se ei mitenkään reagoinut lasten Wii-kapuloilla huitomiseen yms.. makoili vaan lattialla meidän lähellä ja antoi tyttöjen rapsuttaa itseään, ja toki Stella esitti kaikki bravuuri temppunsakkin :) Mimmikin teki muutaman tempun, mutta kävi vähän hitaalla, siinä ajassa kun Mimmi mietti mitä tassun anto tarkoitti oli Stella ehtinyt antaa viisi kertaa tassua. Hassut pienet ötökät :)