Eilen otettiin Stellan haukkuminen työn alle. Jyri siis vain hegaili, ja aina kun Stella haukahti, tuli naks nami. Eipä menny kauaa tajuta sitä! JEE, fiksu tyttö. Ei siitä välttämättä tulekkaan rullakoiraa! :) Täytyis yrittää löytää jostain liivit Stellalle, niin pääsis treenaamaan sitä haukkumista enemmän, ettei nyt vaan yhdistäis sitä haukkumista mihinkään muuhun, illalla vähän kuului haukkumista maahan menon kanssa.
Rocky kävi tänään lääkärissä, Stella oli ollut mukana, ja saanu paljon nameja! Painoa oli tytöllä 16,3 kg! Millon se oikein kasvo?!?
Rockylta otettiin keuhkokuvat joissa ei näkynyt mitään erikoista, kuvissa näkyi kuitenkin myös vähän koiran etu- ja takaosaa, ja molemmissa päissä oli pieniä luupiikkejä. Agiliidot on siis tosissaan liidetty. Antibioottikuuria jatkettiin muutamalla päivällä, ja jos ei viikon jälkeen ole kunnossa, niin koirille pitää antaa nenäpunkkilääke. Stella ei kyllä millään tavalla ole edelleenkään oireillut. Ei siis minkäänlaista yskimistä, aivastelua tai muutakaan tavallisesta poikkeavaa.
Keuhkoputkentulehdus on kuitenkin jo poissa, nyt on joku selittämätön tauti, johon annettiin toiset dropit. Ja lenkkeilyä saa alotella jo vähän (onneksi), kunhan ei vain vaeltamaan lähdetä! :D
Näillä mennään, ja katellaan koiran kuntoa taas. Tää vois jo loppua, epätieto ei oo koskaan kivaa. Onhan se piristynyt, oli tänään komennellutkin lääkäriä. Ja omatoimisesti tullut röntgenhuoneesta pois.