Huhhei, ei oo tullu muutamaan päivään kirjotettua ja kaikenlaista on tapahtunut.

Eilen Stella sai rokotukset, tyttö oli ihan innoissaan kun eläinlääkärissä oli koiria ja ennen kaikkea IHMISIÄ! Ne on niin kovin kivoja. Eläinlääkäri katto tytön läpi, kaikki oli ok:) Itse rokotus sitten, eihän mikään voi mennä vikaan ihmisrakkaan ja ahneen koiran kanssa, siinä se ilosesti söi hoitajan kädestä nameja kun eläinlääkäri pisti piikin, ei edes katsonut mihinkään toiseen suuntaan, että mistä se "nipistys" olis tullu. Eipä jäänyt siitäkään huonoa makua suuhun. Kuukauden päästä sitten uudestaan. Rokotusten jälkeen, vähän käveltiin ympäristössä. Maalaiskoira on kyllä eri koira "kaupungin" vilinässä. (MEVET:issä käytiin siis rokotuksissa) kaikkia ihania ihmisiä ja koiria tuli kokoajan vastaan. Mutta hyvin se tajuaa jo, että hihnaa vetämällä ei ainakaan siihen suuntaan pääse.

Tänään sitten käytiin Hyvinkäällä Mervin, Ava, minä, Stella ja Rocky vähän lenkkeilemässä. Ava ja Stella ei olleet vielä koskaan tavanneet, Rocky oli ihan innoissaan nähdessään Avan, se tykkää siitä niin paljon :) Stellan mielestä Ava oli aluksi aika pelottava, Colliet pitää munki mielestä välillä outoa ääntä joo. Ja onhan se sellanen karvanen iso möntti :D Mutta sitten päästiin riehumaan yhdessä, ja kyllä ne juoksi kaikki, Rockykin nuortui ihan silmissä kun se mennä vilisti siellä metikössä tyttyöjen kanssa.

Ja mitäs kaikkea kivaa jäynää me ollaan saatu aikaseksi?
Tyttö oli tänään purrut Jyrin tietokoneen hiirenjohdon poikki. Oli Jyri ilonen:)

Pääsin tänään töistä tunnin aikasemmin kun yleensä, käytin tunnin Stellan kanssa telmimiseen ja koulutukseen ulkona. Meillä oli tosi kivaa ja tyttö alkaa kyllä tosi hyvin tajuumaan noita juttuja *koputtaa puuta* Maahanmenot on sellasia pikasia käymisiä maassa, niihin keskityttiin nyt enimmäkseen, että siellä maassa on kiva pysyä. Saattoi tietysti johtua tosta lumestakin, ei se varmaan kivalta tunnu paljaassa masussa. Revittiin vähän lelua ja sitten lähdettiin takasin kotiin.

Ja tyttö keksi seuraavan jekun, olin jättänyt namipurkin sen korkuselle tasolle, että tytön tarvitsee vain nousta kahdelle tassulle, ja se saa sen siitä. Ja oli se toki auki. No eiköhän neiti ollut omatoimisena kaatanut purkin lattialle, ja söi niitä ilosesti. Ei jääny montaa namia jäljelle, oli tainnut Rocky kyllä auttaa syömisessä, sillä oli melkoinen jano. Mutta Stellalla on nyt kunnon pallomaha. Ulkona tullaan siis varmaan käymään yön aikana useita kertoja. Onneks noi namit eivät vissiin turpoa ihan samalla tapaa kun ruoka, niin ei ole niin suurta pelkoa. Ja nyt ainakin tyttö nukkuu häkissä, ei ole millään tapaa myöskään levoton, toivotaan että kaikki menee hyvin. Pitäis vaan muistaa, että Stella vielä syö kaikki syötäväksi kelpaavan.

Korvat tytöllä on noussut. Toivotaan, että alkais kohta olemaan siinä mihin jääkin. Hampaatkin vissiin alkaa kohta vaihtumaan, kauheasti se hampaitansa käyttää joka paikkaan, huomattavasti enemmän kuin vähän aikaa sitten. Huomenna täytyy siis käydä ostamassa luita ja nameja. Onneksi kohta on Voittaja, niin saadaan sieltä sitten hieman täydennystä luu- ja herkku varastoihin ;)