Taas on hetki vierähtänyt..

Perjantaina alkoi Stellan pentukurssi. Pentukurssilla harjoiteltiin katsekontaktia ja otettiin istu ja maahan käskyjä. Sen lisäksi vähän harjoiteltiin ryömimistä ja kahdeksikkoa. Lopussa pentuluoksetulo, jossa Stella ehti käydä ihmettelemässä jotain muuta, ja sitte muisti ainiin, tonne pitiki mennä. Hyvin meni kuitenkin Stellan osalta, Ei ihan jaksanut loppuun asti täydellä "teholla", mutta tunti onkin pitkä aika.
Tunnin jälkeen käytiin vielä Urho-veljen kanssa vähän kävelemässä ja telmimässä. Saatiin kotiin siis TOSI väsynyt koira :)
 

Lauantaina lähdettiin Stellan kanssa Vihtiin kasvattajan luokse moikkaamaan veljiä. Ja ai, että niillä oli hauskaa. Menoa ja meininkiä riitti.

Robi, Stella, Luca ja Urho


Robi ja Luca


Stella ja Urho


 


Stella mielisteli äippää

Sunnuntaina oli sitten Rockyn agilityt. Kepeille ukko saanut tosi paljon vauhtia lisää, ja voin ottaa etäisyyttä Rockyn niitä suorittaessa. 
Tunnin "teemana" oli kuitenkin valssit, ja sitä varten "valssirata". Mentiin ns. rataantutustuminen, ja hommahan oli ihan selvä, eipä tässä tarvii kuin valssata. Kartu totuus iski, kun tajusin, että eihän mulla olekkaan täällä Mimmiä vaan se on Rocky, joka ei hae itse esteitä, eikä vauhtia ole lainkaan. Lopussa saatiin ihan ok homma menemään, mutta oli outoa saattaa koira joka ikiselle esteelle. Näin sitä ihminen vaan unohtaa miltä tuntuu ohjata koiraa joka ei vaan vielä osaa.
Treenit eivät tällä kertaa olleet ihan se suurin menestys muutenkaan, itsenäisten esteiden kanssa saa olla aika tarkkana, otat koiralta hihnaa pois, ja olet lähettämässä putkeen, kunnes huomaat, että putken toisesta päästä ollaan lähettämässä toista koiraa, ja tämä ilmiö tapahtuu siis kaikilla esteillä sut vaan kiilataan törkeesti, tai toinen mitä tapahtuu jäädään palkkaamaan koiraa pitkäksi aikaa ihan esteen jälkeen, niin että siinä sitä sitten odotellaan milloinkas toinen viitsisi lähteä muualle, ja pahoja katseita saa kun kysyy ystävällisesti, että voisittekohan palkata sen koiranne vähän taaempana, kun me oltaisiin oltu täällä jo tulossa muutama hetki? No onneksi Rockyn kanssa ei kisoihin tähdätäkkään. :)