Eilen käytiin Stellan kanssa Varkaudessa näyttelemässä, tarkoituksena hakea se pakollinen H. Ja H sieltä tulikin, nyt ei ainakaan tarvitse miettiä näytelmien suhteen enempää. 
Arvostelu:

"Head should be stronger, good neck and topline, too light on bone, ridcage should be much deeper and stronger, coat should be longer, well angulated, nice mover."

Eipä arvostelussa sinänsä mitään ihmeellistä ollut, joka olisi kovin paljoa yllättänyt omistajaa, koira on kevyt ja karvaton. Koira on nuori ja suht kehittymätön ja sehän näkyy arvostelussa. Tosta rintakehä kohdasta kaverini vaan tokasi mulle, että hyvä jos tuomari edes koiraan koski. Ja tottahan se oli. Liikkeet yllättivät, joo Stellalla on tosi kivat liikkeet sitten kun se liikkuu, näyttelyssäkin aika pitkälti oli katsekontakti ravissa. Mutta mitäs sen enää väliä! Olin odottanut tosi paljon mitä Stellan naaman värityksestä sanotaan, tuomari ei kuitenkaan halunnut värivirheestä mitään sanoa arvostelussaan, ehkä vielä voitaisiin aikuisempana käydä pyörähtämässä jossain.. 

Colliekehässäkin kävin pyörähtämässä kaverin collien kanssa, sieltä tuloksena ERI4. 
Tavotteena oli reissulla, Stellalle H ja Avalle vähintään EH, molemmat tavotteet siis saavutettiin! :)