Tänään käytiin äidin ja Mimmin kanssa yhdessä lenkillä, ja otettiin pikkutreeniä samalla.

Liikkeestä seisominen on jo vähän parempi kuin aikaisemmin, tosin pientä hiipimistä tapahtuu ennen pysähtymistä, mutta parempi tässä vaiheessa näin. Yksi tosi hieno liikkeestä seisominen saatiin tehtyä (ja siihen se treeni sitten loppuikin), kun olin Mimmin kanssa ottanut "seuraamista" (hyi se on niin rumaa, ettei sitä voi seuraamiseksi oikeastaan edes kutsua!), Stellalla oli asenne työskentelyyn täysin kohdillaan mun ja Mimmin katselemisen jälkeen! :)
Luoksetuloissa saatiin myös onnistumisia, kun itse nojasin ihan millin eteenpäin, ei tapahtunut törmäilyjä!
Jos suunta jatkuu näin hyvänä, ei mulla pitäis olla mitään paniikkia tokokokeiden suhteen :)

Kokeiltiin myös, että miten Stella työskentelee äidin kanssa, ja tosi nätisti seuras äitiä. Se oli hienoa katsottavaa, olen luullut, että Stellan seuraaminen on ihan ok, mutta kyllä se oli kieltämättä upean näköstä, taitava pikkukakara!
Äiti aloitti myös PK-luoksetulon harjoittelua Stellan kanssa, käskyä mietittiin kauan, kunnes tultiin tulokseen, että "här" on siihen hyvä, eipä tule ruotsia tolle koiralle juteltua, niin tuskin tulee käytettyä tota käskyäkään muussa yhteydessä. Aika vinojahan noi eteen istumiset  oli, mutta sallittakoon se vielä. :)