Viimeaikoina me ollaan vietetty tuhottoman paljon aikaa agikentällä, onko tulosta syntynyt? Tuskin, kivaa on kuitenkin ollut ja se on pääasia! Hyppytekniikkaa ollaan tehty pari kertaa, sitä pitäis kyllä tehdä enemmän! 
Nyt ollaan kiinnitetty huomiota enemmän kontakteihin, halusin niille lisää vauhtia, no sitä sain, mutta Stellapa unohtaa pysähtyä kontaktille, tai vaihtoehtoisesti tulee sieltä pois ilman lupaa.. Aika hyvin olen saanut korjattua tilanteen, mutta välillä tuppaa jarrut unohtumaan matkalle, nykyään näkyy kuitenkin jo yritystä. 
Kepeille olen yrittänyt saada Stellalle itsevarmuutta suorituksiin, muutama takaaleikkaus ollaankin tehty. Eteenpäin saan ottaa etäisyyttä ihan reilusti mutta varsinkin sivulle otettava etäisyys tuntuu vielä kovin hankalalta! 


vähän unohtu from Emma on Vimeo.
Yritystä löytyy.

Onnistuu!



Kepit

Jottei elämä menisi ihan kokonaan agilityn puolelle, ollaan me tokoiltu aika minimaalinen määrä! Mutta kuitenkin! Uusi paikkamakuu käsky on nyt opeteltu, ja sitä harjoitellaan, tällä hetkellä ollaan pysytty hiljaa KKK:n agihallin takana ja Ojangossa! Vielä en ole ottanut muita koiria mukaan paikkamakuuseen, kokeillaan nyt näin! Merkki on edelleen Stellan mielestä sairaanmakee liike! Sitä jaksais tehdä vaikka kuinka! 

Hakuakin ollaan tehty! Minä menin piiloon ja Stella etsi, edelleen käyttää enemmän silmää kuin nenää, mutta paremmin on jo nenä käytössä! Ehkä vielä joskus! Ja Stella ilmaisi ekaa kertaa omatoimisesti! Vähän piti kannustaa, että neiti ylläpitäisi haukkunsa! Aika makeeta! Viime treenistä onkin aikaa! Stella tykkää tästä lajista niiin paljon! (Tai no Stella tykkää kaikesta missä saa juosta ja huutaa)