Aamulla herättiin ja huomattiin lattiantasossa pieni pentu, joka repii kaikkea mahdollista. Eipä siinä sitten muuta kun hihna käteen ja vähän kävelemään tytön kanssa, että rauhottuis. Siinä sitten hetken levättyään alkoi taas löytyä vauhtia. Onneksi äiti soitti ja kysyi haluttaisiinko lähteä pienelle kävelylle vauvan kanssa, no tottakai! Mentiin sitten tyttöjen kesken kävelemään, pojat sai jäädä kotiin. Stella ja Mimmi sai mennä vapaana pellolla. Ja sen jälkeen harjoiteltiin vähän lisää luoksetuloa, Mimmi kyllä häiritsi suoritusta huolella, senkin piti tulla aina huutajan luokse! Ja sitte nopeesti pois, kun huomas Stellan saapuvan :D

Kävelyn jälkeen mentiin äidin luokse pesemään tassuja ja leikattiin Mimmin kynnet, joka osottautui pieneksi haasteeksi, koska Mimmikin olisi halunnut mennä mielummin leikkimään vinkuleluilla, kun olla mun "rääkättävänä".

Oli hauska katsella tyttöjen touhuja sivusta. Stella sai luun, jonka Mimmi sitten Stellalta vei, ja meni omaan petiinsä rähisemään. Luu vaihtoi nopeasti omistajaa. Tämän jälkeen Mimmi raahasi Stellalle ison pehmolelun. Olisi  pitänyt saada kuva siitä tilanteesta:D

Stella oli kaiken tämän jälkeen niin väsynyt, että äiti heitti meidät kotiin, sen jälkeen tyttö onkin vain nukkunut, syönyt ja käynyt nopeasti ulkona.

Huomenna sitten mennään moikkaamaan Katin luokse Luca-veljeä. Mahtaa tyttö olla huomennakin tosi väsynyt.

Kuvassa todistus ainestoa tämän päivän tuhoamisista, saldona, Cocis-pullon etiketit, Hobby-Hall:in kuvasto ja sanomalehdet. Milläs muulla sitä energiaa aamulla purkaisi? :)

On tuo tyttö kyllä mahtava tapaus, vaikka energiaa tuntuu löytyvän!