Ja taas on joku laiminlyönyt blogia, eli vedetään ensin pikainen katsaus

Agin kanssa ei olla tehty mitään kovin ihmeellistä, keinua ollaan otettu, eikä laskua tarvitse enää pehmentää, keinu saa pamahtaa maahan ihan "omalla" painollaan.
Pussia ollaan otettu pari kertaa, eikä mun tarvitse pitää pussin toista päätä auki, Stellan mielestä pussi on tosi JEES!
Keppejä ollaan aloteltu, niissä ei olla kuitenkaan koettu minkäänlaista ahaa elämystä. Rimat ovat pysyneet suht matalina, tosin siellä täällä ollaan hypätty medihyppyjä.
Pöytää ollaan myös harjoiteltu, yksittäisenä sujuu hyvin (yllätys), mutta kun siihen yhdistää vauhtia neiti menee pöydän ALLE maahan (joo se oli hauskaa ekalla kerralla, mutta seuraavilla kerroilla se ei ollutkaan enää niin hauskaa, onkohan jollain pikkasen vahva toi maahan meno?)

Tokossa etsitään kadonnutta peräpäätä, aika-ajoin se löytyy.
Paikkamakuu treenejä ollaan jatkettu, toivottavasti ollaan menty parempaan suuntaan, olis ainakin tosi kiva! Paikkamakuu treenin takia luoksetulo on kuitenkin kärsinyt, Stella on tosi epävarma luoksetulossa, hiippailee ja saattaa vetää maihin matkalla. Vaihdoin äänensävyä luoksetulossa, jotta neiti "olen vähän yliherkkä tälläsille jutuille" vois iloisesti tulla mun luokse. Viime tokotreeneissä pidin Stellaa paikkamakuussa, ja meidän kouluttaja kutsui koiransa ihan Stellan vierestä luokseen (ei edes tajunnut, että Stella oli paikkamakuussa) eikä neiti edes alkanut piippaamaan vaikka toinen ampasi vierestä ihan täysiä! JEEE! Sen jälkeen Stella sai paaaljon nakkia. :)

Lauantaina meillä oli työpaikan pikkujouluristeily ja Stella meni hoitoon isovanhemmilleni. Oli vissiin käyttäytynyt ihan nätisti, tosin oli syönyt ylenpalttisesti luita, heilutellut häntää murisevalle Lissulle ja mässyttänyt. Tais neiti vähän stressata ja purkaa stressiään syömällä!

Ja sitten ne tavoitteet:

Tämän vuoden tavoitteet näytti tältä:

Mimmi
10-vuotta täyteen ja terveenä pysytään! TOKOkurssilla käydään ja hiotaan se seuraaminen ja sivulle tulo nyt kuntoon. Pari kertaa voitaisiin pyörähtää myös agiloimassa jossain. Veteraaniluokassa käynti? (tämä riippuu ihan kuinka saadaan parta ja jalkakarvat kasvamaan) Pientä rauhoittumista saisi myös löytyä. Ja toisten koirien ohituksien hiomista.

Stella Vuosi ikää täyteen ja pysytään terveenä. TOKOn perusteiden kouluttamista jatketaan. Ehkä jotain epävirallisia näyttelyitä muutama kappale, ihan vaan sosialistamisen takia. Pentukurssilla käyminen (sinne on jo ilmottauduttu, mutta vielä ei ole tullut vastausta, milloin päästään aloittamaan) Aloitellaan hakua. Agilityn alkeita varmaan otetaan jo vuoden 2010 puolella. Mutta annetaan tytön ensin kasvaa. Putken voisin jostain meille hankkia, niin päästäisiin jo vähän alkuun. Agilitysta en vielä ole päättänyt kuinka alun suoritan, eli menemmekö alkeiskursille vai opettelemmeko alkeet ominpäin. Alkeiskurseille kun on niin kamalat jonot.

Toteutuneet:

Mimmi kymmenen vuotta tuli täyteen, ja terveenäkin pysyttiin! Käytiin tokokurssilla, mutta seuraamista ja sivulle tuloa ei hiottu kuntoon millään tasolla.
Agiloitiin muutaman kerran ja kivaa oli.
Veteraaneissa ei käyty.

Stella Vuosi täytettiin ja pysyttiin terveenä. Tokon eteen tehtiin töitä, käytiin pentukurssi ja sen lisäksi TOKO1 ja TOKO2 kurssi ja muita koulutuksia. Korkattiin myös ALO, joka ei kyllä käynyt pienessä mielessäkään kun noita tavoitteita vuodelle 2010 kirjoitin.
Agility aloitettiin, ja siinä ollaan edistytty myös ihan mukavasti.
Hakuakin otettiin ihan vähän.
Parissa mätsärissäkin käytiin vaihtelevalla menestyksellä, mutta käytös oli huippua!

Tavoitteet vuodelle 2011:

Mimmi pysytään terveenä ja pidetään hauskaa! :)

Stella lonkka - ja kyynärkuvat, jos TK1 ei napsahda tämän vuoden puolella, niin sitten jätetään ALO siihen ja aletaan treenaamaan AVO:a varten. Korkataan se AVO (jos neiti oppii pitämään noutokapulasta) Käydään näyttelyssä hakemassa se "pakkokakkonen" Agi puolella sitten vois hinkata ne kepit edes jollekkin tasolle, että joskus voitaisiin korkata kisaurakin :) Ja toki pysytään terveenä ja pidetään hauskaa! :)