Tänään oltiin Mimmin kanssa TOKOilemassa, lakelanditerrieriyhdistyksen järjestämällä TOKOkurssilla, eikä kyllä voi kehua suorituksia. Neiti ei jaksanu keskittyä mihinkään. Sivulle tuleminenkin pelkästään oli vaikeaa, saati sitten siinä oleminen. Seuraaminen hihnassa ei onnistunut, meni paljon paremmin vapaana, silloin otti katsekontaktia ja katsoi mihin itse olen menossa.

Heti alussa kun tultiin hallille, Mimmi oli sitä mieltä, että seinän vieressä oleva A on häntä varten. Jollain tapaa, varmasti näiden agility esteiden läsnäolo saattoi myös häiritä Mimmiä.

Jos jotain positiivista haetaan, on ehkä nopeat luoksetulot:D Mimmi on hallinnut ne aina. Ei ole neidillä kuitenkaan niin suurta rohkeutta, että lähtisi itse seikkailemaan jonnekkin.

Parin viikon päästä sitten uudestaan. Äidin kanssa ajateltiin, että käydään yhdessä vähän lenkillä, ja me tehdään Mimmin kanssa noita liikkeitä ja äiti katsoo vierestä kertoen miten menee.

Treeneistä tultuamme lähdettiin sitte koirien kanssa vielä ulos. Jyri viihdytti Mimmiä ja Rockya ja me harjoiteltiin Stellan kanssa, istumista, maahan menoa ja paikalla oloa. Vähän herpaantui keskittyminen kun hölkkääjä meni ohi. Ei kuitenkaan lähtenyt sen luokse. Hetken kuitenkin jännitti, kun ei nähnyt muita koiria. Hyvä kuitenkin, että oppii olemaan yksin, sillon kun tehdään hommia, niin kanssa tehdään ilman muita koiria.

Hihnassa kävelyä harjoitellaan vielä, nyt on Stella alkanut vetämään. Lähdetään yleensä sitten takaisinpäin kävelemään, Stella kuitenkin alkaa kiljumaan kuin pieni sika, ja se kuulostaa tosi pahalta.

Nyt on kaikki koirat taas väsyneitä, ja Mimmi haetaan tänä iltana pois, niin on sitten yksi vähemmän.