Tiistaina käytiin treenailemassa omatoimisesti agilitya. Tehtiin keppejä taas niin, että mä voin jäädä taakse, ja Stella voi suorittaa kepit  omatoimisesti. Nyt päästiin jo siihen pisteeseen, että Stella sai olla neljännessä välissä, kun pallo lensi, ja kivasti teki kepit aina loppuun asti, vauhtikin kasvoi ihan silmissä siinä vaiheessa kun se pallo lensi eteen!
rtoamista otetiin ihan pelkillä hypyilläkin, tosi hyvin ja päättäiväisesti irtos! Palkan sain heittää vasta viimeisen esteen jälkeen, ei mitään kyselyitä! Hyvä Stella! :)
Koska nyt ollaan tehty niin paljon irtoamistreeniä otin myös muutaman kerran haltuunottoja sekä tiukkoja käännöksiä, nämä olivat ainoat kerrat kun rimatkin olivat ihan maksikorkeudella, että huomaisin itse milloin mokaan. Harmi vain, ettei rimoja juurikaan tippunut, kerran tuli rima alas, mutta mä aivastin just sillon kun Stella oli riman päällä, ja toki mun käsikin pamahti alas sillä hetkellä. Hyvä näin, tosi kiva jos rimat alkavat pysymään ylhäällä! 
Mikään ei saa koskaan olla kuitenkaan liian hyvin, ei tälläkään kertaa. Stella oli mennyt ihan sekaisin kontakteissa, A:lla kaikki ihan ok, mutta puomilla Stella ei millään halunnut mennä 2o2o:iin.. Vaan jäi mielummin kontaktipinnalle seisomaan tai istumaan. Yritin korjailla paikkaa monta kertaa, mutta aina se meni siihen, että kolmannella "ota" käskyllä Stella löysi vasta oikean paikan. Otettiin sitten vaan pelkkää alastulokontaktia, ja palkkaa tosi paljon oikeasta asennosta ja kohdasta ja extrasuperhyperkehut kaupan päälle! Muistuihan se sitten mieleen. Melkein iski paniikki jo viikonlopun agiratoja ajatellen, jos kontaktit ovat tollasta arpomista niin ei hyvin mene. Mutta tiedetäänpähän ainakin, että radoilta ulos vieminen on saanut pienessä päässä aikaan jonkinlaista ajatustyötä.