Tänään käytiin Stellan kanssa Lohjalla mölleilemässä.


Rata näytti siis tältä, tuntu jotenkin aika vaikealta möllille, mutta rata sopi meille huomattavasti paremmin kuin viimeksi, kontakti esteet ja pientä vääntöäkin mukana.
Puomille asti yllättäen kaikki ok, kontakti ok. Vitos esteellä ensin oli pieni yhteysvirhe, Stella joutui kääntymään kerran akselinsa ympäri varmistaakseen mihin suuntaan oltiin menossa, sitten kun päästiin yhteisymmärrykseen siitä niin minä idiootti tempasin käden alas, just kun koira oli esteen päällä, mutta tosi kiva käännös kuitenkin. Loppusuoralla yritin myös kovasti saada meille lisää virhepisteitä, kun meinasin juosta ysi aitaa päin. Päästiin siis rata läpi viidellä virhepisteellä. Ihanneaikakin alittui vähän vajaalla kymmenellä sekunnilla, kyllä tosta saa vielä karsittua aikaa pois, kun jättää noi ympäri pyörähtämiset pois, ja opettelee itse juoksemaan.
Toisella kerralla palkkasin Stellan puomin kontaktille ja vitos este saatiinkin vedettyä vielä paremmin, muurin palikat tulivat kuitenkin alas, en tiedä mikä siinä sitten oli, on hyvin mahdollista, että mä oon taas toilaillut jotain oman ohjaukseni kanssa. Aalla Stella unohti pysähtyä kontaktille, joten laitoin sen uudestaan 2o2o:hon ja siihen palkka. Nyt en kuitenkaan enää yrittänyt taklailla esteitä mennessäni. Tälläkin kertaa ihanne aika alittui jollain 5,5 sekunnilla.

Ensimmäinen rata arvioitiin, ja meidän femma riitti kakkospaikalle! :) Saatiin kotiinviemisiksi luupussi, joka toki piti korkata sitten kotona :)

Näistä radoista jäi huomattavasti parempi fiilis kuin viime kerrasta, Stella oli tosi hyvin kuulolla, toiselle radalle oli selvästi vähän väsynyt, mutta maksimölleissä ei ollutkaan kuin seitsemän osallistujaa, joten kovin pitkään ei tarvinnut ratojen välissä odotella. Hauskaa ipanalla kuitenkin oli, se on selvää. Ja oli se kyllä väsynytkin, autossa nukkui söpösti pienellä kerällä melkeinpä koko matkan kotiin. :)