Nyt on toinen koira joka lukee kroppaa tarkasti, ja toimii sen mukaan! Kuinka hauskaa?! Olishan se kivaa ja hienoa, JOS itse osais edes seistä suorassa, Stellan perusasento on vino,  mun vinouden takia, heti kun mä suoristun, suoristuu neidin perusasentokin!

Tänään oli rankkaa..

Ensin vuorossa oli agitreenit
Harjoiteltiin hyppytekniikkaa, maasta parisenttiä koholla olevalla "puomilla". Nämä meni ihan ok, mutta seuraavaks otettiinkin sitte jumppasarja, viis estettä samankorkusina kuin äskeisetkin suorassa. Eikä esteiden väliin saanut tulla askelia, no ei mitään hätää, ei me sinne askelia oteta, vaan me hypätään kerralla kahen yli! Stellalla oli siis vauhti päällä.
Sitten putki ensin ihan lyhyenä, ohjaaja piti koirasta kiinni, ja itse menin huutelemaan putken toiseen päähän. Ekalla kerralla Stella kiersi putken, mutta heti kun se hiffas mistä kuuluu mennä, niin vauhtia tuli taas lisää, muutama toisto, kunnes saatiin putki suoraksi ja täyspitkäksi. Ja siihen loppu ne agi treenit.

Tämän jälkeen ajettiin Lauran kanssa peräkanaa malminkartanoon, pennut sai hetken telmiä koirapuistossa.
Sitten alko toko, josta jo ehdin valittaa tossa alotuksessa. Tänään näytettiin liikkeestä maahanmenot, eihän me niitä olla otettukkaan kun muutama kerta, hyvin meni kuitenkin! Istuikin jo yhdestä käskystä! JEE, hyvä Stella!
Tämän jälkeen katsottiin sitä meidän perusasentoa, ja vikahan löytyi yllätys yllätys ohjaajasta! (Niinkuin aikaisemmin mainittiinkin)
Tänään otettiin liikkeelle lähtöä (outo järjestys, 1. jäävät, 2. liikkeellelähtö?) eli yksi askel ja palkka. Ja mä mokasin jälleen kerran, sanoin käskyn jo siinä vaiheessa, kun olin itse menossa. Ja Stellalla kesti hetki tajuta mihin oltiin menossa ja koska? Kun saatiin käsky oikeeseen aikaan toimi homma jo huomattavasti paremmin!

Näin taas ollaan päästy harrastuksissa asian ytimeen, eli muhun, kuinka minä en osaa, ja koira vaan yrittää!