Jottei elämä kävisi tylsäksi yksitoista vuotiaana, täytyi mummelille keksiä joku uusi harrastus! Näyttelyt! Mimmi on käynyt virallisissa näytelmissä viisi kertaa elämänsä aikana (tänään oli siis viides) ja mätsäreissä ehkä seuraavat viisi, Mimmihän on vanha kehäkettu! ;) 
Tänään tosissaan Opelin nokka osoitti kohti Tuulosta, jonne Mimmi oli ilmoitettu vetskuihin! 
Tuomarina oli Anne Sume! Kehä oli vajaa kaksi tuntia myöhässä, ja oma fiilis "katossa". 
Mummelin kehäkäytöstä täytyy vissiin vähän parantaa, koska sillä oli kehässä meno päällä, yritti muutamaan otteeseen hypätä kehänauhojen yli, ja veti kuin höyryjuna! Kun piti ravata kehä ympäri, Mimmi päätti sitten peitsata, sillä oli niin kauhee meno päällä! Sen jälkeen tajusi, ettei tässä taidetakkaan haluta ihan tällaista käytöstä, ja ravasi edestakaisin tosi nätisti :)
Arvostelu:
Erinomaisessa kunnossa 11v. veteraani. Hyvä luusto, erinomainen temperamentti, hyvä pää, kaunis ilme, liian keveät korvat hieman lyhyt kaula, vahva selkä, hyvä häntä, hieman suora edestä, hyvät takakulmaukset. Liikkuu ja esiintyy hyvin.

Tuloksena ERI ja VET-ROP! :) SA:ta ei saatu, joten leikeissä ei ollut roppia ollenkaan.. Mutta tosi hyvin koiralta joka on viimeksi käynyt näyttelyssä vuonna 2005! Täytynee katsella toiselle vähän lisää näyttelyitä vaikka ensi vuodelle!